Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”L-a accidentat intenţionat pe Salah!” Sergio Ramos, atacat în termeni duri după ce l-a scos din joc pe Salah

”L-a accidentat intenţionat pe Salah!” Sergio Ramos, atacat în termeni duri după ce l-a scos din joc pe Salah
Comentarii

Sergio Ramos a fost luat în colimator de fani pe reţelele de socializare imediat după ce i-a provocat o accidentare urâtă egipteanului Mohamed Salah, care a fost nevoit să părăsească terenul.

Fanii, însă, nu au fost singurii care l-au atacat pe fundaşul celor de la Real Madrid. Mido, fost mare jucător egiptean, a postat şi el un tweet acuzativ la adresa lui Ramos: "Cine înţelege fotbalul ştie că Ramos l-a accidentat intenţionat pe Salah!".

Câteva mesaje venite de la fani:

"Ramos e genul de om care îşi va face vacanţa la vară în Egipt""Când Payet aproape că i-a rupt genunchiul lui Ronaldo în finala EURO n-am auzit pe nimeni scandalizându-se aşa""Ramos nu l-a accidentat doar pe Salah ci a stricat toată finala. Meciul nu mai e la fel fără egiptean""Salah plânge, e devastat. Ramos e dezgustător. Ştia foarte bine ce face""Oribil din partea lui Ramos. I-a stricat finala lui Salah şi posibil Mondialul. L-a tras de mână intenţionat, trebuia să ia roşu""Nu e nici un accident, Ramos ştia ce face!" sau "Ramos e un jucător mizerabil, dar îl vrei în echipa ta. Ori dă gol în prelungiri, ori accidentează o vedetă adversă, niciodată nu ştii ce poate face".

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: liga campionilorsalahchampions league,  

viewscnt
Articole similare