Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a dat afară de la FCSB, dar nu-i poartă ranchiună şi îl vrea la naţională: ”Tamaş a fost cel mai bun jucător de pe teren”

L-a dat afară de la FCSB, dar nu-i poartă ranchiună şi îl vrea la naţională: ”Tamaş a fost cel mai bun jucător de pe teren”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a fost invitat la Telekom Sport. Noul selecţioner a răspuns pozitiv invitaţiei postului nostru de televiziune, la chiar prima apariţie după ce a fost numit oficial în noul său rol.

Mirel Rădoi a trecut peste războiul cu Gabi Tamaş, fundaş care evoluează în prezent la Astra Giurgiu. Noul selecţioner a subliniat că Gabriel Tamaş, fotbalist cu care a avut un conflict pe vremea când o antrena pe FCSB, poate reveni la echipa naţională: ”Şi aşa avem o arie de selecţie destul de mică nu îmi pot permite în momentul de faţă că jucătorul X este scos din calcule, nu pentru că sunt mai sunt trei luni până la meci şi se poate întâmpla orice, cum la fel mi-aş dori ca Dragoş Grigore să aibă aceeaşi formă Tamaş să aibă aceeaşi formă la meciul FCSB - Astra cel mai bun jucător de pe teren a fost Tamaş” a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport

”Un jucător nu trebuie să joace obligatoriu la echipa de club pentru a fi chemat la naţională. De exemplu,Tătăruşanu e căpitanul nostru şi nu evoluează la Lyon. El va fi convocat indiferent dacă nu joacă, în cazul în care este apt din punct de vedere fizic.Pentru titularizare, vor conta şi antrenamentele. În mare măsură asta va conta, cum vor răspunde fotbaliştii la cerinţele noastre atunci când sunt alături de noi”, a mai afirmat Rădoi la Telekom Sport.

Dică a vorbit despre conflictul dintre cei doi la Telekom Sport

Nicolae Dică a fost secundul lui Mirel Rădoi când Gabi Tamaş a fost dat afară de la FCSB, însă cei doi au fost şi colegi la naţională. Dică dezvăluie că fostul internaţional român era exemplar la antrenamente, însă a avut probleme la FCSB înaintea unui meci cu U Craiova, care se disputa la Severin. Practic, a fost momentul în care Mirel Rădoi a decis să-l excludă din lot:

”Un fotbalist foarte bun, la antrenament era sută la sută mereu, la el nu conta, chiar dacă pierdea o noapte. Îmi aduc aminte şi de la echipa naţională, când eram colegi. Venea şi se antrena sută la sută. Calitatea lui fizică era foarte bună. Chiar dacă pierdea nopţile, era bine la antrenament şi la joc.

Aveam antrenament şi după antrenament trebuia să plecăm la Severin. Şi nu a ajuns la antrenament. Am încercat să dăm de el, nu am putut. Până la urmă, am reuşit eu să vorbesc cu el, dar eram deja pe drum, eram aproape de Craiova. Deja Mirel luase decizia să nu mai vină cu noi şi ulterior a decis să îl excludă”, a mai dezvăluit Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel rădoiechipa naţionalăgabriel tamaş 

viewscnt
Articole similare