Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”L-am dus şi la mănăstire!” Miriuţă nu caută alibiuri după înfrângerea cu U Craiova: ”Nu ne-a deranjat terenul”

”L-am dus şi la mănăstire!” Miriuţă nu caută alibiuri după înfrângerea cu U Craiova: ”Nu ne-a deranjat terenul”

Fotbal

Comentarii

FC Hermannstadt a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Universitatea Craiova, în etapa a XXIV-a a Ligii 1.

La finalul partidei, Miriuţă s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale şi i-a felicitat pe băieţi.

”L-am dus şi la mănăstire ieri (n.r. - pe Blănaru), nu cred că e vorba de vrăji, ci de inspiraţie, de noroc, pentru că a avut acele ocazii. Dar nu numai el, pentru că am avut prima repriză două ocazii mari, a doua repriză trei ocazii mari, a fost o partidă pe care nu trebuia să o pierdem niciodată dar ăsta e fotbalul.

În câte un joc ai noroc, marchezi în minutul 94, astăzi am avut 5 ocazii, nu am marcat, cu FCSB am avut 6 ocazii nu am marcat. Două jocuri în care am avut atâtea ocazii cât nu am avut în 13 etape de când sunt aici.

Aţi avut durere de cap şi cu domnul Mangia, că nu aţi mai rezistat la final, i-aţi zis să tacă... Aşa e în timpul jocului, mai strigăm unul la altul, dar după joc ne felicităm, de aia suntem antrenori, fair play-ul trebuie să existe şi există.

Îmi felicit băieţii încă o dată pentru că am fost egalii lor, chiar dacă am jucat aici cu 5.000 de olteni. Părerea mea că Craiova nu a fost cu nimic mai bună decât noi astăzi. Dimpotrivă, am avut şansele mai mari.

Am primit golul dintr-o neatenţie, dintr-o centrare, nu am fost atenţi acolo, în 16 metri, trebuia să ne organizăm, să ne apărăm mai bine. Era altceva dacă deschideam noi scorul la ocaziile avute.

Ce le-aţi zis băieţilor acolo, pe final? I-am felicitat, pentru că au făcut o partidă extraordinară. I-am felicitat, mergem mai departe pentru că mai avem două jocuri şi după aia în play out ne vom lupta la Piteşti sau nu ştiu pe unde vom mai juca, pentru a rămâne în Divizia A”, a spus Vasile Miriuţă.

Despre gazon: ”Ştiu eu cu terenul ăsta? S-a văzut că nu ne-a deranjat şi am făcut o partidă bună. Atât am avut de spus”, a mai spus Miriuţă la finalul partidei.

Afla mai multe despre: universitatea craiovafc hermannstadtmiriuţă,  

viewscnt
Articole similare