Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-aţi răscumpăra de la FCSB? VIDEO | Întrebarea care l-a APRINS pe Hagi: "Staţi liniştit că o fac! Hai că mi-am dat drumul la gură!"

L-aţi răscumpăra de la FCSB? VIDEO | Întrebarea care l-a APRINS pe Hagi: "Staţi liniştit că o fac! Hai că mi-am dat drumul la gură!"

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi a vorbit după remiza cu FCSB, scor 1-1, despre jucătorii pe care Viitorul i-a vândut de-a lungul timpului la gruparea roş-albastră, precizând că l-ar răscumpăra fără probleme pe Dragoş Nedelcu, dacă bugetul i-ar permite acest lucru.

"Staţi liniştit că o voi face, dacă o să am bani mulţi!", promite Hagi, care s-a enervat în momentul în care a început să vorbească despre ceilalţi jucători trecuţi pe la Viitorul şi care au ajuns să fie criticaţi pentru prestaţiile de la FCSB.

Hagi consideră că Dragoş Nedelcu este cel mai bun mijlocaş central din Liga 1, alături de Tudor Băluţă şi că cei doi vor forma un cuplu de vis la echipa naţională.

"Dacă o să am bani mulţi, staţi liniştiţi că o să o fac (n.r. îl răscumpără pe Nedelcu). El se va bate cu Băluţă, cei mai buni mijlocaşi centrali din România. Sută la sută!

Totul e mental, iar când eşti tânăr trebuie să stai într-un mediu foarte bun. Trebuie ajutat, sprijinit şi împins să joace.

De jucătorii mei de acolo aţi vorbit numai de rău. Numai de rău. Cine a avut interese să îi scadă... asta e. Îşi fac rău lor. Eu văd că Nedelcu joacă la lotul naţional, văd că Nedelcu la U21 e cotat bine şi titular de drept, văd că Coman câştigă meciurile. Aşa văd! De ce dintr-o dată nu mai e?! Benzar câştigă meciurile, joacă...

Tase e cel mai bun decar în ultimii 4 ani la Steaua. De ce îi criticaţi? Ce au făcut alţii mai mult? Trebuie să îi apăr şi să zic adevărul. De ce ies atâtea de Tase? De ce îl criticaţi? Mamă, văd unii la televizor... Madre mia!

Tot pe Nedelcu l-aţi văzut? Ştiţi câţi ani are? E în '97 (n.r. născut). 21 de ani. Să joci la Steaua la 19-21 de ani
", a declarat Hagi după meciul Viitorul - FCSB 1-1.

 

Afla mai multe despre: hagibaluta 

viewscnt
Articole similare