Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L'Equipe, material despre deplasarea francezilor la Bucureşti: "Capitala română nu manifestă mare interes pentru Euro"

L'Equipe, material despre deplasarea francezilor la Bucureşti: "Capitala română nu manifestă mare interes pentru Euro"

EURO 2020

Comentarii

Ziarul francez L'Equipe a scris, duminică, despre experienţele trăite în Bucureşti cu ocazia deplasării pentru meciul Franţa - Elveţia, de la EURO 2020. Jurnaliştii francezi au notat faptul că oamenii din Capitală nu manifestă un interes mare pentru Campionatul European şi s-au plâns de hotelul în care s-au cazat.

Delegaţia Franţei a ajuns vineri, 25 iunie, în Bucureşti, unde se va juca meciul cu Elveţia, la EURO 2020. După ce s-au plâns de căldura din oraş, francezii au mai găsit motive să se lege de şederea în ţară. Jurnaliştii de la L'Equipe au întocmit un material despre zilele pe care le-au petrecut până acum în Bucureşti şi concluziile n-au fost îmbucurătoare.

Francezii au rezervat patru etaje din hotelul Hilton Athenee Palace, iar cei de la L'Equipe au scris că stabilimentul nu e atât de bun pe zona de refacere. Acest hotel nu e atât de eficient pentru recuperare”, au conchis ei, văzând şi „o lipsă de confort evident” la etajul în care au avut acces.

Hugo Delom a făcut un mic tur al oraşului şi a descoperit un "Bucureşti eurosceptic". Acesta este titlul unui articol apărut azi, explicând în subtitlu: "Capitala română nu manifestă mare interes pentru Euro".

L'Equipe a luat legătura cu Thomas Chesneau, fotbalistul Concordiei Chiajna, care a fost crescut la PSG şi a împărţit vestiarul cu Kimpembe sau Rabiot. „Sunt momente când ajungi în zone cu clădiri de genul celor din fosta Uniune Sovietică şi îţi spui că nu vei rămâne prea mult aici”. Dar Chesneau are şi cuvinte frumoase: „Pentru mine, calitatea vieţii e mai bună aici decât la Paris. Te poţi apropia uşor de oameni, atmosfera e plăcută”.

Afla mai multe despre: frantalequipehotelbucurestiromaniaarticol 

viewscnt
Articole similare