Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ce meci din România se pregăteşte revenirea suporterilor pe stadion. Pasul făcut de FRF: "Atunici începe vânzarea biletelor"

La ce meci din România se pregăteşte revenirea suporterilor pe stadion. Pasul făcut de FRF: "Atunici începe vânzarea biletelor"

Cupa României

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal este pregătită pentru organizarea finalei Cupei României cu suporteri.

FRF, pas pentru revenirea suporterilor

"Federaţia Română de Fotbal îi asigură pe suporterii echipelor calificate în finala Cupei României, Astra – Universitatea Craiova, şi pe fanii fotbalului care doresc să participe la eveniment că este pregătită din punct de vedere logistic să înceapă procesul de vânzare a biletelor.

Vânzarea biletelor, care se va desfăşura exclusiv online, va începe îndată ce Monitorul Oficial va publica noul Ordin comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii care va stabili cadrul legal privind accesul spectatorilor la evenimente sportive.

În baza acestui document vor fi aliniate toate procedurile privind participarea spectatorilor la meciul programat sâmbătă, 22 mai, ora 20:30, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, astfel încât siguranţa şi sănătatea tuturor celor prezenţi să nu fie periclitate", a anunţat federaţia condusă de Răzvan Burleanu. 

După anunţul preşedintelui Iohannis, care a spus că suporterii vor avea acces pe stadioane şi în săli la finalul săptămânii trecute, Telekom Sport a stat de vorbă cu Cristian Emilian Ghiţă, subsecretar de sta în cadrul MTS, că a dezvăluit că ordinul de ministru privind accesul fanilor la competiţiile sportive a fost semnat.

 

Afla mai multe despre: frffinala cupei romanieiu craiovaastra 

viewscnt
Articole similare