Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La cum arătă acum echipa, e apă sfinţită”. Xavi, după al doilea succes consecutiv la FC Barcelona

”La cum arătă acum echipa, e apă sfinţită”. Xavi, după al doilea succes consecutiv la FC Barcelona
Comentarii

FC Barcelona a câştigat meciul din deplasare cu Villarreal, scor 3-1, în etapa a 15-a din La Liga. Este al doilea succes consecutiv pentru echipa “blaugrana” după instalarea lui Xavi.

”La cum arătăm acum, e apă sfinţită”. Xavi, după al doilea succes consecutiv la FC Barcelona

Xavi a reuşit să aducă o nouă victorie în La Liga pentru FC Barcelona. 

FC Barcelona leagă două victorii în campionat pentru prima dată în acest sezon şi urcă pe locul 7, la şapte puncte de liderul Real Madrid.

Xavi, tehnicianul echipei Barcelona, a fost extrem de fericit după meci. Acesta a declarat că există schimbări mari de când a venit el la echipa ”blaugrana”.

„Am jucat împotriva unei echipe grozave. Jocul a fost greu şi am dominat mai puţin decât a părut, dar am avut noroc cu golul lui Memphis şi acel penalty. Am jucat împotriva unei echipe de domni. Sunt trei puncte de aur pentru că este prima victorie în deplasare şi, la cum arătăm acum, este apă sfinţită. Până la urmă trebuie să ai noroc, dar Villarreal nu a meritat să piardă astăzi. Asta e realitatea.

Sunt momente ale jocului în care rivalul te domină. Am încercat să reglam această presiune mare, dar am fost supuşi de multe ori. Am început bine jocul şi în a doua repriză, dar trebuie să ne îmbunătăţim. Dar măcar am obţinut trei puncte de aur”, a spus Xavi, citat de as.com.

Guardiola se ţine tare! Îl lasă pe Ferran Torres la Barcelona, dar vrea un puşti-minune al catalanilor

 

Afla mai multe despre: xavifc barcelonavillarreal 

viewscnt
Articole similare