Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La doar o zi după ce a anunţat că va deveni din nou tată, Bernie Ecclestone surprinde: ”Nu văd cum s-ar putea întâmpla asta”

La doar o zi după ce a anunţat că va deveni din nou tată, Bernie Ecclestone surprinde: ”Nu văd cum s-ar putea întâmpla asta”

Formula 1

Comentarii

La 89 de ani, fostul boss din Formula 1 continuă să şocheze. La doar o zi după de a anunţat ca va fi din nou... TATĂ, Ecclestone a uimit lumea motor-sportului. "Actualul sezon de Formula 1 ar trebui anulat, pentru că nu văd cum s-ar putea desfăşura suficiente curse pentru a-l valida".

Primele 8 runde din 2020 ale turneului au fost fie anulate, fie amânate şi un mare semn de întrebare există şi apropo de desfăşurarea celorlalte 14 etape rămase: "E nevoie de 8 curse, din ce-mi amintesc, pentru că sezonul să fie validat. Nu văd acum cum s-ar putea întâmpla asta. E o situaţie foarte dificlă"
 
Bernie Eccelstone a devenit în 1978 preşedinte al Formula One Constructors Association şi s-a retras în 2017 din această pozitie, la un an după ce consorţiul american Liberty Media a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni al Delta Topco, cea care controla Formula 1.

Afla mai multe despre: bernie ecclestone 

viewscnt
Articole similare