Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La Federaţia Română de Fotbal e ca la FCSB: schimbările se fac prin telefon: ”Mihai Stoichiţă schimbă jucătorii în timpul meciului!”

La Federaţia Română de Fotbal e ca la FCSB: schimbările se fac prin telefon:  ”Mihai Stoichiţă schimbă jucătorii în timpul meciului!”

Echipa națională

Comentarii

Helmuth Duckadam a lansat bomba. Fostul mare portar îl acuză pe Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice, că se bagă peste Mirel Rădoi şi face schimbările în timpul meciurilor.

La Federaţia Română de Fotbal e ca la FCSB: schimbările se fac prin telefon:  ”Mihai Stoichiţă schimbă jucătorii în timpul meciului!”

Se pare că Gigi Becali nu este singurul care se bagă peste antrenor şi dă ordini în timpul meciurilor.

Duckadam a dezvăluit că aceeaşi metodă o foloseşte şi Stoichiţă la naţionala României. 

”Toată lumea îl acuză pe domnul Becali că se implică la echipă, la schimbări. Am înţeles că acelaşi lucru se întâmplă şi la Federaţie! Domnul Stoichiţă schimbă şi el jucătorii în timpul meciului.

Să ne amimtim doar la ultimele meciuri, cu Israel, când am înţeles că a schimbat şi jucători.

El face şi tactică în vestiar”, a declarat Duckadam, pentru AS.ro.

„Rădoi si Mutu nu au nevoie de împunerea mea, eu doar le dau sugestii”

Şi Florin Prunea l-a acuzat, în trecut, că Stoichiţă face selecţia la naţională.

"Îi multumesc frumos pe aceasta cale, inseamna ca sunt o persoana foarte importanta, ma duc acasa cu pieptul inainte ca sa vada familia cat de tare sunt eu. Ma cunoasteti foarte bine, in viata mea nu mi-am permis sa-i impun unui antrenor astfel de lucruri, pentru ca si eu am fost antrenor la randul meu.

Radoi si Mutu nu au nevoie de impunerea mea, eu doar le dau sugestii, cand un jucator e mai in forma sau asa mai departe. Imi pare bine ca ma apreciaza Florin asa de mult, ca imi pune in carca si asta”, a răspuns atunci Stoichiţă.

Cornel Dinu l-a lăudat pe Reghecampf, dar nu a fost impresionat de victoria Craiovei: "Trebuie să ne gândim cu cine au jucat!" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mihai stoichitahelmuth duckadamfcsbechipa nationala 

viewscnt
Articole similare