Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La Liga s-ar putea relua cu un meci în memoria victimelor coronavirusului: ”Ar fi pentru noi o mare bucurie să avem doar un singur meci în acea zi”

La Liga s-ar putea relua cu un meci în memoria victimelor coronavirusului: ”Ar fi pentru noi o mare bucurie să avem doar un singur meci în acea zi”

La Liga

Comentarii

Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas, a declarat că vrea ca LaLiga să se reia la 11 iunie cu un meci în memoria victimelor coronavirusului.

"Primul meci din La Liga ar putea avea loc joi, 11 iunie. Ar fi pentru noi o mare bucurie să avem doar un singur meci în acea zi, în care să se joace exclusiv pentru întreaga Spanie, într-un fel de adio faţă de tot ce s-a întâmplat în ultima vreme. Dar totul va depinde de antrenamente, ar putea fi la 12, 13 sau 14 iunie. Dar sperăm ca va fi la 11 iunie", a declarat Tebas.

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a declarat, sâmbătă, că prima divizie de fotbal, întreruptă de pandemia de coronavirus, se va relua din săptămâna care începe la 8 iunie, astfel că LaLiga va fi al doilea campionat important din Europa care îşi reia meciurile, după Bundesliga.

Patru fotbalişti de la FC Sevilla au încălcat carantina

Duminică, Marca a anunţat că Lucas Ocampos, Luuk de Jong, Franco Vázquez şi Ever Banega au ignorat regulile impuse de starea de alertă şi au participat la o petrecere. Soţia lui Banega a postat fotografii pe Instagram, însă apoi le-a şters.

"În ultimele ore, am aflat că unii jucători au încălcat regulile sanitare, împărtăşind acest lucru pe reţelele de socializare şi arătând o relaxare pe măsură ce ajungem în acest stadiu final al călătoriei. Aceste atitudini sunt de neînţeles şi inadmisibile, întrucât au pus în pericol finalizarea competiţiei noastre. Orice semn de relaxare este o lipsă de respect faţă de LaLiga, cluburi, jucători şi antrenori", a reacţionat La Liga.

Afla mai multe despre: la ligajavier tebas 

viewscnt
Articole similare