Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La omul sărac... nici autocarul nu trage. :) Poenaru, după eşecul de la Iaşi: ”Am avut probleme cu autocarul, am făcut aproape 11 ore, n-am avut prospeţime”

La omul sărac... nici autocarul nu trage. :) Poenaru, după eşecul de la Iaşi: ”Am avut probleme cu autocarul, am făcut aproape 11 ore, n-am avut prospeţime”

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a pierdut şi la Iaşi, cu 2-0 şi Ilie Poenaru spune că una dintre cauzele pentru care jucătorii săi au fost învinşi a fost oboseala acumulată pe drum, după ce autocarul s-a defectat.

Clinceni a dat piept cu realitatea din Liga 1 şi a încasat nouă goluri în primele trei etape. Ilfovenii au pierdut şi meciul cu Poli Iaşi, dar Ilie Poenaru dă vina de această dată şi pe oboseala acumulată de echipă. Motivul? S-a defectat autocarul:

”Nu ne-am prezentat aşa cum mi-am dorit. Am încercat să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente, dar nu ne-a ieşit. S-a întâmplat să avem probleme cu autocarul, am făcut aproape 11 ore pe drum, iar lipsa de prospeţime cred că s-a văzut. Nu caut o scuză în asta, dar sunt factori care se simt, se văd şi contează foarte mult.

O să muncim mai mult, nu dezarmăm, trebuie să avem mai multă încredere, o să fim mult mai agresivi, pentru că ne lipseşte agresivitatea, ne lipseşte forţa şi viteza. Le-am spus-o şi lor că asta înseamnă Liga 1, forţă, viteză, agresivitate. Impactul ăsta cu Liga 1, probabil că încă nu s-au acomodat la Liga 1 şi încă nu realizează ce înseamnă Liga 1”,
a declarat Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare