Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La primul gol în Liga 1, tânărul Mihăilă se declară fericit şi e sincer: ”Am aşteptat ceva timp acest gol”

La primul gol în Liga 1, tânărul Mihăilă se declară fericit şi e sincer: ”Am aşteptat ceva timp acest gol”
Comentarii

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I.

La debutul lui Corneliu Papură pe banca tehnică a Craiovei, tânărul Mihăilă a reuşit primul său gol în Liga 1. Atacantul craiovean a marcat printr-o superbă lovitură de cap: ”Mă simt foarte bine, mă bucur foarte mult că am reuşit să înscriu. Primul meu gol pentru Universitatea şi în Liga I şi mă bucur mai mult pentru această victorie. De când am început să joc în prima ligă îmi doream foarte mult să înscriu. Am aşteptat foarte mult, dar se merită.  Acest gol înseamnă foarte mult pentru mine, dar mai mult înseamnă pentru echipă, nu pentru mine. Vreau să dedic acest gol familiei mele, care m-a ajutat foarte mult, şi oamenilor care au fost foarte buni cu mine, aşa aş zice” a declarat după meci, Mihăilă.

Tânărul fotbalist al oltenilor a vorbit după meci şi de plecarea lui Devis Mangia de la cârma echipei craiovene: ”Nu pot să divulg ce s-a discutat în vestiar. Dar avea încredere în noi, nu se aştepta nimeni la acea veste. Asta este, nu avem ce să facem. Trebuie să mergem mai departe.  Nu mă gândeam că ar vrea să plece. Am primit vestea când eram în maşină, mă duceam la antrenament, nu am ştiut. Dar ăsta este fotbalul, nu avem ce să facem” a mai declarat Mihăilă la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: mihăilăcraiova 

viewscnt
Articole similare