Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lacrimile lui Ricardo Grigore l-au emoţionat pe Gigi Becali! Finanţatorul FCSB a insistat să-i spună aceste cuvinte: "Normal că plângeţi. Măi, copile...'"

Lacrimile lui Ricardo Grigore l-au emoţionat pe Gigi Becali! Finanţatorul FCSB a insistat să-i spună aceste cuvinte: "Normal că plângeţi. Măi, copile...'"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a fost sensibilizat de lacrimile vărsate de fundaşul dinamovist Ricardo Grigore, care nu s-a mai putut abţine în faţa reporterilor, la finalul turului semifinalelor Cupei României.

VIDEO | Dinamo - FCSB 0-3 (Ad. Popa 32, Olaru 74, Dumitru 82)

"Câinii" aproape că au ratat şi ultimul obiectiv al acestui sezon. După înfrângerea cu 3-0 din "Ştefan cel Mare" cu FCSB, în turul semifinalelor Cupei României, fotbaliştii au fost afectaţi vizibil de situaţia în care clubul a ajuns. 

Dacă Deian Sorescu a rămas minute bune pe teren, după final, şi a avut câteva reacţii nervoase, Ricardo Grigore a vărsat lacrimi în faţa reporterilor. 

Episodul l-a impresionat pe Gigi Becali, care i-a dat un sfat fundaşului naţionalei U21 a României: "În timpul jocului... Eu vreau să-i zic ceva lui Ricardo Grigore, părinteşte, ca unui copil. Mi-a părut rău că plângea, orice ar fi, că nu poţi să zici altfel când vezi un om că plânge. Eu îi transmit aşa şi toţi să înţeleagă: 'Dacă vrei să nu mai plângi, pregăteşte-te, tată. Dacă nu v-aţi pregătit, normal că plângeţi'. 

Să nu o ia în nume de rău, i-o spun ca unui copil. 'Măi, copile, pregăteşte-te, dacă vrei să nu mai plângi data viitoare'.  Ei au luat fotbalul în râs. I-am bătut cu copiii de mingi, ei au fost copii de mingi cu U Craiova. Pantea şi Niţă, da. În momentul când te bat nişte copii, nu eşti pregătit. S-a jucat Cristi Dumitru cu ei, cu doi fundaşi consacraţi ai lui Dinamo", a declarat Gigi Becali pentru Pro X.  

VIDEO cu momentul în care Ricardo Grigore izbucneşte în plâns, după Dinamo - FCSB 0-3

 

Afla mai multe despre: gigi becaliricardo grigorefcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare