Experiențe împreună.
You are here:

Larisa Iordache, spaima infractorilor. Motivul pentru care gimnasta s-a costumat în poliţistă | FOTO

Larisa Iordache, spaima infractorilor. Motivul pentru care gimnasta s-a costumat în poliţistă | FOTO

Gimnastică

Comentarii

Larisa Iordache (23 de ani) şi-a obişnuit fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii în ipostaze care mai de care mai atrăgătoare. Ultima postare este însă una cu totul şi cu totul inedită. Gimnasta le-a arătat tuturor că, pentru următoarea perioadă, costumul ei de concurs a fost înlocuit cu cel poliţistă.

Medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra, Larisa Iordache profită de faptul că este legitimată la C.S. Dinamo şi astfel are grad în MAI. Gimnasta s-a hotărât să ajute la propriu Poliţia Română pe perioada pandemiei de coronavirus din cauza lipsei de personal.

„Am schimbat costumul de gimnastica in uniforma de politie pentru o perioada, din cauza lipsei de personal. Trebuie sa intelegem ca este cel mai bine sa stam in casa. Toti oamenii care in perioada aceasta dificila sunt la munca, sunt pusi in pericol. Pentru a opri acest virus trebuie sa ne gandim si la cei din jurul nostru. Asa ca eu va rog sa stati in casa si sa aveti grija de sanatatea voastra!”, a fost mesajul postat pe conturile oficiale de socializare ale gimnastei.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fotomodel la Stuttgart. Pictorial inedit in camera de hotel. Pentru cine a pozat...