Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Lăsaţi-mă cu Bizonul! A avut perioada lui!” Mircea Rednic a dezvăluit ce transferuri ar dori la Dinamo

”Lăsaţi-mă cu Bizonul! A avut perioada lui!” Mircea Rednic a dezvăluit ce transferuri ar dori la Dinamo
Comentarii

UTA a remizat, în deplasare, scor 2-2, contra lui Dinamo, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1, acesta ffind primul de după revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică.

Au marcat: Torje ‘7, Sorescu ’53 (penalty) / Miculescu ‘63, '90+5. În minutul 45+2, de la UTA a fost eliminat Bartha.

Înainte de startul jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Hîldan, care a murit în urmă cu 21 de ani. Lovitura de începere a fost dată de Cătălin Hîldan Junior, nepotul fotbalistului decedat în anul 2000.

La finalul partidei, Mircea Rednic a declarat că nu are o bancă de rezerve destul de solidă, motiv pentru care nu a putut să îşi păstreze pe tabelă avantajul de două goluri. Harlem Gnohere ar fi fost pe lista de transferuri a lui Dinamo. Totuşi, fostul vârf din Liga 1 nu este în formă şi a jucat doar 31 de minute pentru Mouscron, echipă care se află pe ultimul loc în al doilea eşalon al fotbalului belgian. 

Totuşi, Mircea Rednic a spulberat acest zvon şi a dezvăluit ce fotbalişti doreşte în Ştefan cel Mare. 

”Lăsaţi-mă cu Bizonul! A avut perioada lui!”

Lăsaţi-mă cu Bizonul, nu. Aici sunteţi pe aproape, dar el nici nu joacă la Mouscron, ultima clasată. A avut perioada lui, şi-a făcut treaba. (...) A avut ofertă mult mai mare de la FCSB, cei care au condus în perioada aia n-au simţit ce trebuiau să facă, dar nu se pune problema ca Gnohere să vină la Dinamo.

Cel puţin doi jucători vor veni, pentru că e nevoie, eu nu vin să schimb de dragul de a schimba, dar nu se poate să jucăm cu un fundaş stânga în dreapta. Cei care au venit, au venit nepregătiţi. L-am pierdut şi pe Matei. Diferenţa la UTA au făcut-o schimbările la pauză.

(...) Prea multe nu poţi să schimbi, nu poţi să găseşti jucători, nu că n-ar fi buni, dar nu şi-au găsit echipe, s-au antrenat cum s-au antrenat, vedeţi aici ce probleme au. Am văzut prin ziare că vine ăla, că vine ăla. Nu mai vorbiţi! Uitaţi că noi suntem în insolvenţă, există un buget pentru salarii. 

Pe mine mă interesează să aduc jucători care să creeze concurenţă, pentru că noi n-avem concurenţa pe care mi-aş dori-o eu. Ok, să ai şi jucători tineri în lot, dar să îi şi poţi folosi când scorul e la limită”, a spus Mircea Rednic, la sfârşitul meciului. 

Afla mai multe despre: dinamo-gnohere-rednic 

viewscnt
Articole similare