Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf a semnat cu noua sa echipă! Salariu fabulos pentru antrenorul român

Laurenţiu Reghecampf a semnat cu noua sa echipă! Salariu fabulos pentru antrenorul român
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf continuă în Emiratele Arabe Unite. La doar o lună de la despărţirea de Al Wahda, echipă aflată acum pe locul al cincilea, antrenorul român a semnat un contract cu formaţia Al Wasl, a 12-a clasată.

Reghecampf s-a înţeles cu noua sa echipă pe doi ani şi jumătate şi va primi un salariu de 3,5 milioane de dolari pe sezon.

Tehnicianul român nu va avea o misiune uşoară. Al Wasl este prima echipă aflată deasupra zonei retrogradării, la doar două puncte de Emirates Club şi la şapte avans de codaşa Dibba Al Fujairah. Al Wahda este a cincea, cu 18 puncte, la 13 puncte în spatele liderului Al Sharjah.

Al Wasl a fost pregătită în ultimii 4 ani de doi argentinieni. Rodolfo Arruabarrena a părăsit echipa pentru a semna cu Shabab Al Ahli, fosta formaţie a lui Cosmin Olăroiu. Gabriel Calderon a ajuns la Qatar SC. La Al Wasl a antrenat şi Diego Maradona între iulie 2011 şi iulie 2012.

3 brazilieni va antrena Reghecampf la Al Wasl. Caio, Vinicius Lima şi Fabio Lima sunt fotbaliştii cei mai importanţi de la Al Wasl. Fabio Lima, decarul formaţiei are 108 goluri în 97 de meciuri pentru Al Wasl, fiind unul dintre cei mai bine cotaţi jucători din Golf.

În vârstă de 43 de ani, Laurenţiu Reghecampf a mai antrenat până acum Snagov, Universitatea Craiova, Gloria Bistriţa, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Loveci şi Al Wahda.

Afla mai multe despre: reghecampfal waslbreaking 

viewscnt
Articole similare