Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf câştigă la un meci în Emirate cât Dică într-o lună la FCSB: "Aici e totul altfel!"

Laurenţiu Reghecampf câştigă la un meci în Emirate cât Dică într-o lună la FCSB: "Aici e totul altfel!"

Stranieri

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf câştiga 35.000 de euro pe lună la FCSB, acum în Emiratele Arabe Unite, al Al Whada primeşte aproape 120.000 de euro! Fotbalul românesc nu se poate compara cu cel din Golf nici atunci când vine vorba de meciuri câştigate sau trofee bifate.

Reghecampf a terminat pe 2 campionatul, dar a bifat două trofee şi a primit din partea şeicilor 1 milion de euro! Bani primeşte şi atunci când câştigă meciuri din campionatul intern, indiferent de numele adversarului pe care-l întâlneşte.
 
"Eu primesc în jur de 10.000 de euro pentru meci câştigat! Sunt condiţii financiare foarte bune. Au un fond de investiţii, au o companie care construieşte în Emirate şi această firmă merge cu banii la fondul de investiţii, de acolo banii vin la club. Lucrurile sunt foarte bine stabilite, nu e cum am trăit în Arabia Saudită, unde se plăteau salariile la trei, patru luni. Venea o dată prinţul şi plătea toate datoriile... Aici e totul altfel. Există un buget clar care se face la începutul anului pentru salarii, pentru prime, pentru cantonamente şi totul este limpede", spune antrenorul într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.
 
Nicolae Dică are un salariu de 8.000 de euro pe lună la vicecampioana României.
 

Afla mai multe despre: stranieriemiratele arabe unitesalariubaniprimebonusiridicareghecampffcsb 

viewscnt
Articole similare