Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf îi face pe fanii FCSB să viseze: "Dacă aş veni, n-aş mai pleca în următorii trei ani". Ce le-a transmis lui Gigi Becali şi MM Stoica

Laurenţiu Reghecampf îi face pe fanii FCSB să viseze: "Dacă aş veni, n-aş mai pleca în următorii trei ani". Ce le-a transmis lui Gigi Becali şi MM Stoica

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf mai are un an de contract în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl, dar visează la revenirea la FCSB. Tehnicianul a vorbit şi despre relaţia sa cu Gigi Becali şi Mihai Stoica.

Laurenţiu Reghecampf, despre revenirea la FCSB

Laurenţiu Reghecampf a susţinut că FCSB e singura echipă din România la care ar reveni. De asemenea, a anunţat şi perioada pe care vrea să o petreacă la FCSB, în cazul în care mutarea va avea loc. 

”Niciodată nu se întâmplă ca Gigi să bârfească pe cineva. Mai vorbim şi despre fotbal. Nu mi-am permis nici măcar cu MM, cu care am o relaţie mult mai apropiată, nu mi-am permis să îl întreb. Nu cred că ajută anumite sfaturi pe care le dai de la depărtare. Eu de la Steaua (n.r. - FCSB) am plecat din cauza unui alt contract. Bineînţeles, MM Stoica este un plus pentru fotbalul românesc. Este doxă. Te ajută enorm de mult felul cum pregăteşte meciurile. Fiind aşa deştept, probabil că pe mulţi i-a deranjat.

Este vorba de momentul oportun, când începi un proiect. Dacă aş veni, n-aş mai pleca în următorii 2-3 ani. Eu când am venit la Steaua (n.r. - FCSB) erau 7-8 sau ani de când nu s-a mai câştigat titlul. Eu nu am sunat niciodată să spun că vreau să vin. Steaua este singura echipă pe care pot să o antrenez în România!”, a declarat antrenorul în cadrul emisiunii ”Realitatea Sportivă”.

”Eu mi-aş dori foarte mult ca actuala echipă FCSB să poate continua ceea ce Gigi a început de foarte mulţi ani. E foarte important să ai aportul fanilor, care să ajute echipa. Este un lucru incredibil să ai 40.000 de fani pe stadion. Când ai anumite faze, te ajută foarte mult. Eu cred că este acelaşi om. Este patronul care îşi doreşte foarte mult să investească. Dacă ne uităm în ultimii ani, majoritatea jucătorilor au fost aduşi pe mulţi bani pentru fotbalul românesc. Nu ştiu cum are relaţia cu ceilalţi. Nu mă interesează acest lucru”, a mai spus fostul tehnician al lui FCSB. 

Laurenţiu Reghecampf (44 de ani) a antrenat-o pe FCSB în două rânduri. Între 2012 şi 2014, când a şi cucerit două titluri de campion al României şi a impresionat în Europa prin victoriile în faţa unor echipe uriaşe ca Ajax sau Chelsea, dar şi între 2015 şi 2017.

În total la FCSB, Reghecampf are 176 de partide ca antrenor şi 100 de victorii.

 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampffcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare