Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazio i-a găsit înlocuitor lui Sergej Milinkovic-Savic. Oferta-surpriză pregătită de italieni

Lazio i-a găsit înlocuitor lui Sergej Milinkovic-Savic. Oferta-surpriză pregătită de italieni

Serie A

Comentarii

Lazio i-a găsit înlocuitor lui Sergej Milinkovic-Savic (28 de ani), fotbalist care va semna cu saudiţii de la Al Hilal.

Sergej Milinkovic-Savic va pleca de la Lazio în această vară. Clubul de pe Olimpico a acceptat o ofertă importantă, de 40 de milioane de euro pentru transferul mijlocaşului sârb, care va îmbrăca tricoul lui Al Hilal. Conducerea n-a stat cu mâinile în sân după ce l-a vândut pe Milinkovic-Savic.

Presa internaţională anunţă că Lazio i-a găsit înlocuitor: Sergi Darder (29 de ani), mijlocaşul catalanilor de la Espanyol. Concret, se pare că italienii sunt gata să facă o ofertă de 10 milioane de euro în schimbul mijlocaşului, sumă fixă plus bonusuri pentru a obţine semnătura sa.

Lazio a găsit înlocuitor pentru Sergej Milinkovic-Savic

Lazio vrea să ofere 9 milioane de euro sumă fixă şi un milion de euro bonusuri în funcţie de performanţe celor de la Espanyol. Rămâne, însă, de văzut care va fi răspunsul şefilor clubului care a retrogradat în LaLiga în liga secundă din Spania la finalul sezonului trecut.

Sergi Darder, căpitanul lui Espanyol, a jucat 41 de meciuri (3.449 de minute) în toate competiţiile sezonului trecut, timp în care a marcat de şapte ori şi a livrat patru pase de gol pentru echipă.

Sergej Milinkovic-Savic, transferat de Al Hilal pentru 40 de milioane de euro

Din 2015 la Lazio, Sergej Milinkovic-Savic a acceptat o ofertă venită de la Al Hilal, cu care va semna un contract valabil pe trei sezoane. Saudiţii s-au înţeles cu Lazio la preţ, astfel că italienii vor încasa 40 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului sârb, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Milinkovic-Savic urmează să facă vizita medicală pentru a-şi pune, mai apoi, semnătura pe contractul cu Al Hilal.

Sergej Milinkovic-Savic a jucat 341 de meciuri în tricoul lui Lazio, timp în care a marcat de 69 de goluri şi a pasat decisiv de 59. La capitolul trofee, sârbul şi-a trecut în palmares o Cupă şi două Supercupe ale Italiei.

Afla mai multe despre: laziosergi dardersergej milinkovic-saviclazio inlocuitor milinkovic-savic 

viewscnt
Articole similare