Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lazlo Balint a bătut Argeşul şi dă din casă: „Le ştiam toate armele” Ce spune despre demiterea lui Ouzounidis

Lazlo Balint a bătut Argeşul şi dă din casă: „Le ştiam toate armele” Ce spune despre demiterea lui Ouzounidis

Superliga

Comentarii

UTA Arad a învins-o, în etapa cu numărul 2 din Liga I, pe FC Argeş, scor 1-0.

Lazlo Balint, antrenorul UTA-ei, a vorbit la finalul partidei despre atitudinea jucătorilor săi. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 4 de Dangubic, cu câlcâiul.

A fost un meci intens, dar ne aşteptam. Eu cred că am făcut un meci bun din toate punctele de vedere. Am început timorat meciul, dar am reacţionat, am marcat destul de repede şi am avut alte oportunităţi bune de a marca golul doi.

E bine că am închis jocul şi am obţinut o victorie pe terenul unei echipe bune. Noi am venit aici să câştigăm, am făcut asta într-un mod inteligent. Ştiam armele celor de la FC Argeş şi cred că i-am blocat destul de bine.

Nu e euforie, e doar o victorie importantă de care aveam nevoie. A fost frustrant că n-am reuşit să câştigăm şi în prima etapă (n.r. 0-0 cu Farul)”, a declarat Laszlo Balint.

Lazlo Balint a comentat şi demiterea lui Marinos Ouzounidis de la Craiova.

Nu e plăcut să aud că alţi antrenori sunt demişi, mai ales aşa repede, la începutul campionatului. Eu mă bucur că aici, la Arad, există încredere, sper să se vadă asta şi în rezultatele viitoare”, a transmis Laszlo Balint.

Afla mai multe despre: uta aradfc argeslazlo balint 

viewscnt
Articole similare