Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint nu îşi iartă jucătorii după înfrângerea ruşinoasă din Cupa României: "Nu-i veţi mai vedea la echipă! Ruşinos de slabi"

Laszlo Balint nu îşi iartă jucătorii după înfrângerea ruşinoasă din Cupa României: "Nu-i veţi mai vedea la echipă! Ruşinos de slabi"

UTA

Comentarii

UTA Arad a suferit un eşec ruşinos în 16-imile Cupei României, fiind eliminată de formaţia CSO Filiaşi, din liga a treia, scor 0-1.

Lazlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, a avut o reacţie dură după înfrângerea din Cupa României.

„E simplu. Felicit în primul rând echipa gazdă, a meritat calificarea, spre ruşinea noastră. E greu să găsesc alt cuvânt pentru prestaţia echipei. Eu sunt principalul responsabil pentru acest rezultat. Cu siguranţă, şi jucătorii sunt responsabili în faţa mea şi a clubului. Vor fi jucători care nu vor mai apărea. Din păcate, prestaţia majorităţii a fost jenantă!

Ştiam că astfel de meciuri sunt ciudate. Sub nicio formă nu putem găsi scuze însă. Azi am fost foarte slabi, ruşinos de slabi. Asta e regula, antrenorul e principalul responsabil de rezultate. Jucătorii au crezut că vor întâlni o echipă de Liga 3 şi că sunt de învingători.

Mă doare foarte tare când văd că echipa mea nu arată spirit. Le-am zis că putem să pierdem, dar maniera în care o facem e foarte importantă. Iar azi am pierdut ruşinos! Fanilor le-am spus că eu sunt responsabil în faţa lor, în faţa Aradului, în faţa clubului. Este o ruşine şi pentru Arad! Categoric se vor lua măsuri chiar în seara asta”, a declarat Balint.

După 4 etape, Filiaşi ocupă locul 5 în Seria a 6-a din Liga 3. În timp ce, UTA Arad este pe locul 4 în Liga I. 

LIVE VIDEO Cupa României, 16-imi | CSO Filiaşi s-a calificat în optimi după meciul cu UTA. Ripensia - Dinamo, de la 18:45, U Craiova - CFR Cluj, de la 21:30

Afla mai multe despre: lazlo balint. uta arad 

viewscnt
Articole similare