Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LeBron James, după atacul din campusul de la Las Vegas: ”Nu există nicio schimbare în privinţa armelor de foc”

LeBron James, după atacul din campusul de la Las Vegas: ”Nu există nicio schimbare în privinţa armelor de foc”

Baschet

Comentarii

LeBron James, starul american de la Los Angeles Lakers, şi-a reafirmat poziţia sa împotriva armelor de foc, în urma atacului armat de miercuri seară, din Las Vegas, unde echipa sa se pregăteşte pentru Final 4 al Cupei NBA.

"Condoleanţe familiilor care au pierdut persoane dragi. Este un ecou la ceea ce am mai vorbit înainte, despre armele de foc în America, este un subiect care ar necesita o discuţie mult mai lungă.... De fiecare dată se revine la aceeaşi poveste, la aceleaşi dezbateri, de fiecare dată când se întâmplă şi continuă să se întâmple", a subliniat baschetbalistul vedetă al echipei Los Angeles Lakers, în cadrul unei conferinţe de presă.

Miercuri la prânz, un bărbat înarmat a deschis focul şi a ucis trei persoane în campusul Universităţii din Las Vegas, la trei kilometri vest de arena T-Mobile, unde patru echipe din NBA sosiseră în cursul zilei pentru a se pregăti pentru Final Four-ul Cupei NBA. Presupusul atacator a murit.

"Modul în care primeşti o armă, putând repeta aceste lucruri la nesfârşit.... Nu a existat nicio schimbare, este ridicol. Să continuăm să pierdem vieţi nevinovate nu are niciun sens, în campusuri, în şcoli, în magazine, în cinematografe, este ridicol. A devenit chiar mai uşor să deţii o armă, este o prostie", a adăugat James (38 de ani), care luase deja o poziţie anti-arme în mai multe rânduri în timpul lungii sale cariere.

James şi Lakers urmează să joace, joi, cu New Orleans Pelicans pentru a încerca să ajungă în finala competiţiei, care se va disputa sâmbătă la Las Vegas. Indiana Pacers şi Milwaukee Bucks se vor confrunta în cealaltă semifinală.

Afla mai multe despre: lebron jamesnbalas vegas 

viewscnt
Articole similare