Experiențe împreună.
You are here:

LeBron James trece la următorul nivel. Ce negocieri poartă în această perioadă

LeBron James trece la următorul nivel. Ce negocieri poartă în această perioadă

Baschet

Baschetbalistul LeBron James, care a semnat recent cu Los Angeles Lakers, a vândut către Paramount Players, prin compania sa SpringHill Entertainment, împreună cu scenaristul Steve Mallory, un proiect al unei comedii, iar sportivul se află acum în negocieri pentru a juca în film.

Proiectul este dezvoltat de mai multe luni. Mallory semnează scenariul, SpringHill va produce alături de Maverick Carter, iar Ali Bell şi Gabby Canton se ocupă de proiect pentru Paramount Players.

Dacă va ajunge la o înţelegere, acesta va fi al doilea rol important pentru James într-un film. El a jucat propriul rol în comedia „Trainwreck” a lui Judd Apatow.

Unul dintre cei mai bun baschetbalişti din lume, transferat de la Cleveland Cavaliers la Los Angeles Lakers pentru 154 de milioane de dolari, James nu este străin de televiziune şi film. Compania sa a vândut recent scenariul „Hustle” către Legendary Entertainment, pe care James îl va produce cu Roth/Kirschenbaum. Acest proiect i-a permis să devină membru al Sindicatului Producătorilor Americani.

LeBron James este şi unul dintre producătorii remake-ului New Line „House Party”, dar şi producător executiv al serialului „On Her Own Ground” (Netflix), cu Octavia Spencer în rol distribuţie.

Steve Mallory este actor, însă a devenit cunoscut pentru scenariul „The Boss”, la care a lucrat cu Melissa McCarthy, cu care colaborează şi pentru „Super Intelligence” (New Line).

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta