Experiențe împreună.
You are here:

Legenda continuă! În vârstă de 38 de ani, Marian Drăgulescu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

 Legenda continuă! În vârstă de 38 de ani, Marian Drăgulescu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Gimnastică

Comentarii

La 38 de ani, Marian Drăgulescu s-a calificat în finală la sărituri şi este calificat şi la JO de la Tokyo, a transmis COSR.

 

 

Echipa României, în componenţa Marian Drăgulescu, Andrei Muntean, Vlad Cotuna, Roland Modoianu şi Răzvan Marc, a adunat 234.094 puncte, cu care s-a clasat pe locul 24.

Tricolorii au resimţit şi absenţa lui Cristian Băţagă, accidentat la tendonul ahilian stâng la un antrenament, şi care a devenit indisponibil pentru concurs.

Marian Drăgulescu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

La sărituri, Marian Drăgulescu (38 de ani) s-a clasat pe locul 6 (medie de 14.624) şi va evolua în finala probei, iar la sol a fost pe locul 33. (nota 14.066).

COSR a anunţat calificarea lui Drăgulescu la Jocurile Olimpice, la sărituri.

”Marian Drăgulescu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020! Team Romania a ajuns la 50 de sportivi calificaţi. Marian a reuşit două sărituri foarte bune, 14.616 şi 14.633 şi, cu media 14.624, e pe 6 în finală. Eliminându-se sportivii calificaţi cu echipa, el se află acum pe loc eligibil pentru Jocuri, unul din cele trei puse în joc. Bravooo, Marian!”, a publicat COSR într-un mesaj pe Facebook.

Şi echipa feminină a României a ratat calificarea la JO de anul viitor, clasându-se pe locul 22 din 24 de participante în calificările de la CM.

La individual compus va merge Maria Holbură, care a obţinut calificarea de pe locul 13 al probei, la CM.

CM de la Stuttgart continuă cu finalele pe echipe (feminină, în 8 octombrie, şi masculină, în 9 octombrie), finalele la individual compus (feminină, în 10 octombrie, şi masculină, în 11 octombrie), precum şi cele pe aparate (în 12-13 octombrie).

La Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor califica de la CM de la Stuttgart nouă echipe, respectiv 12 gimnaşti şi 20 gimnaste la individual-compus, plus încă trei sportivi din finalele pe aparate, care nu au obţinut calificarea cu echipele, la feminin şi masculin. La JO sunt calificate deja medaliatele pe echipe de la CM2018, adică SUA, Rusia, China (feminin) şi China, Rusia, Japonia (masculin), acestora urmând să li alăture încă nouă de la CM din acest an.

viewscnt
Articole similare