Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leipzig - Hacken. Nemţii sunt favoriţi să întâlnească U Craiova în următorul tur

Leipzig - Hacken. Nemţii sunt favoriţi să întâlnească U Craiova în următorul tur

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Leipzig - Hacken Europa League 26.07.2018. Toţi oltenii vor fi cu ochii pe acest meci. Desigur, sunt şanse mici ca suedezii să producă o mare surpriză şi să elimine Leipzig în dublă manşă, echipă evaluată la 300 de milioane de euro.

Ponturi pariuri Leipzig - Hacken Europa League 26.07.2018

Duelul dintre Leipzig şi Hacken este unul care ne interesează în mod special, pentru că el va da viitoarea adversară a Craiovei din turul al treilea. Evident, echipa nemţească este mare favorită a acestui duel. Încă de la promovarea pe prima scenă a fotbalului german, RB Leipzig s-a dovedit o adevărată forţă. La primul sezon petrecut în Bundesliga, Leipzig a terminat pe locul secund, iar sezonul care tocmai s-a îcheiat l-a terminat pe poziţia a şasea.Ponturi pariuri din Europa League. 

Mii de transmisiuni live şi sute de cote sunt disponibile zilnic pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Leipzig - Hacken Europa League 26.07.2018

Leipzig se întoarce astfel pentru al doilea sezon consecutiv în cupele europene. Anul trecut, echipa a luat startul direct în grupele UEFA Champions League, unde s-a duelat cu AS Monaco, FC Porto şi Beşiktaş. Nemţii au terminat grupa pe locul trei, cu un palmares de două victorii, o remiză şi trei înfrângeri, şi au făcut astfel trecerea în Europa League. Vicecampioana din Bundesliga a avut un parcurs foarte bun şi în a doua competiţie a Europei. A eliminat-o pe Napoli în 16-imi, după ce a pierdut pe teren propriu cu 0-2, dar s-a impus apoi în Italia cu 3-1.

În optimi a venit Zenit St, Petersburg, pe care a învins-o cu 2-1 pe teren propriu, apoi a remizat în deplasare, scor 1-1. Sferturile de finală au reprezentat capăt de drum pentru Leuipzig, care a fost eliminată de Marseille, după 1-0 pe teren propriu şi 2-5 în deplasare.

Leipzig - Hacken Peste 2,5 @ 1.65

Afla mai multe despre: leipzighackenponturi pariurieuropa league 

viewscnt
Articole similare