Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liderul din vestiarul naţionalei de tineret recunoaşte: "Încă nu m-am gândit la discurs"

Liderul din vestiarul naţionalei de tineret recunoaşte: "Încă nu m-am gândit la discurs"
Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul naţionalei de tineret, Ionuţ Radu, a vorbit despre următoarele meciuri ale României U21, din preliminariile pentru Euro 2019.

"Nu am pregătit discursul din vestiar, dar mă voi gândi în zilele următoare. Nu sunt eu responsabil cu discursul, ne motivăm toţi între noi. Doar noi ne putem face meciul greu, dacă nu suntem concentraţi. Acum mă gândesc să dau ce e mai bun pentru echipă, să mergem la Campionatul European. Să joci în Serie A, la vârsta mea, e ceva extraordinar. Ar fi incredibil să jucăm la CE după 20 de ani, mai ales că am fost atât de criticaţi. Cred că cel mai greu meci a fost cel cu Portugalia, s-a muncit mult şi s-au făcut sacrificii multe. Nu trebuie să uităm meciuri care vin şi să ne înecăm la mal", a declarat Radu.

România U21 întâlneşte Ţara Galilor (12 octombrie, ora 19.00, Stadion Dr. Constantin Rădulescu – Cluj-Napoca) şi Liechtenstein (16 octombrie, ora 21.00, Stadion Ilie Oană – Ploieşti) în două meciuri din care mai are nevoie de patru puncte pentru calificarea directă la Campionatul European, turneu care va fi găzduit anul viitor de Italia şi de San Marino.

Afla mai multe despre: romaniamirel radoiromaniaeuro 2019 

viewscnt
Articole similare