Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 1 Betano: ghidul pariorilor

Liga 1 Betano: ghidul pariorilor

Pariuri sportive

Comentarii

(P) Liga 1 este competiţia preferată a pariorilor din România. Betano, sponsorul oficial al competiţiei, oferă peste 1300 de pariuri la fiecare meci!

Betano este singura casă de pariuri din România care oferă streaming live pentru meciurile din prima ligă şi peste 1300 de pariuri la fiecare partidă! Săptămânal, sponsorul oficial are în ofertă cote mărite şi cote cu marjă 0%, având cea mai variată gamă de pariuri, cu peste 250 de opţiuni!

Cele mai populare alegeri sunt cele pentru rezultatul final al meciului sau numărul de goluri, însă, în topul preferinţelor pariorilor sunt şi cele pe statistici: cornere, ofsaiduri, şuturi sau aruncări de la margine.

Craiova şi FCSB au peste 5 şuturi pe poartă pe meci!

Derby-ul etapei, Universitatea Craiova – FCSB, este între două echipe care îşi creează foarte multe ocazii de gol. În topul şuturilor pe poartă, oltenii conduc, cu 65, fiind urmaţi de FC Botoşani (58) şi FCSB (56). Craiova domină pe Ion Oblemenco, unde are 42 din cele 65 de şuturi. Problema este, însă, la finalizare, marcând de numai 8 ori. Au mai multe goluri în deplasare – 10 – unde au trimis mingea pe poartă de 23 de ori! În acest moment, cota Betano pentru peste 9,5 şuturi pe poartă în meciul dintre Craiova şi FCSB este de 1.75!

Un alt meci în care putem vedea multe şuturi este cel dintre Mediaş şi Botoşani. Oaspeţii sunt lideri în topul şuturilor trimise în deplasare, cu 36. La mare distanţă e FCSB, cu 24 – o treime mai puţin!

42 de şuturi are Universitatea Craiova pe Ion Oblemenco, în 6 meciuri. Jumătate dintre echipele Ligii 1 nu au ajuns la acest număr, în 11 partide disputate!

Viitorul – Sepsi, meciul cornerelor?

Formaţia lui Gheorghe Hagi are cele mai multe cornere din Liga 1 Betano, 64, iar Sepsi are cu doar două mai puţin. Terenul Viitorului a fost gazda meciului cu cele mai multe lovituri de colţ în acest sezon, cel cu FCSB. Poate fi depăşit recordul în partida cu Sepsi? Cota Betano pentru peste 12,5 cornere în meci este de 5.00!

8 echipe din prima ligă au avut peste 50 de cornere în acest sezon, şi vor juca între ele în etapa 12. Partidele în care statistica îndrumă spre un număr mic de lovituri de colţ sunt Voluntari – Chiajna, Hermannstadt – Astra şi Dinamo – Călăraşi!

Dinamo, doar de două ori în ofsaid în Ştefan cel Mare!

Cea mai surprinzătoare statistică vine de la ofsaiduri. Fotbaliştii lui Dinamo au fost surprinşi afară din joc de numai 8 ori în acest sezon, şi doar de 2 în meciurile jucate acasă! Adversara „câinilor” din etapa 12, Dunărea Călăraşi, a avut 27 de ofsaiduri până acum, 12 în deplasare! Odată cu venirea lui Mircea Rednic, fanii dinamovişti aşteaptă un joc mai ofensiv. Va fi reflectat stilul de joc şi în ceea ce priveşte numărul de ofsaiduri? Cota Betano pentru peste 1,5 ofsaiduri ale lui Dinamo în acest meci este de 2.35!

De 18 ori au fost în ofsaid jucătorii lui CFR şi Hermannstadt la meciurile de acasă. De 6 ori mai des decât dinamoviştii!

 

Afla mai multe despre: pariuri sportivebetano 

viewscnt
Articole similare