Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 1 Betano: Lupta pentru play-off

Liga 1 Betano: Lupta pentru play-offgalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

(P) În linie dreaptă până pe 22 decembrie! Ultima pauză internaţională s-a încheiat, iar în următoarea lună se vor juca 42 de meciuri din Liga 1 Betano.

Lupta pentru play-off este mai strânsă ca oricând. Primele 5 echipe par desprinse, dar diferenţa de 5 puncte dintre Mediaş şi primul loc de play-out poate fi micşorată repede. 5 puncte este şi distanţa dintre Astra, ocupanta ultimului loc de play-off, şi Hermannstadt – aflată acum pe 13.

CFR, FCSB, Craiova, Viitorul şi Mediaş sunt echipele care, după 15 etape, au reuşit să se distanţeze de play-out. Urmează 8 echipe care se bat pentru locul 6, însă situaţia se poate schimba în doar două etape. Cele mai mari emoţii le are Gaz Metan Mediaş, care a trăit dezamăgirea ratării play-off-ului în 2016/17. Atunci, ardelenii s-au clasat în prima jumătate tot returul, fiind chiar şi pe poziţia a doua, însă în ultima etapă au fost depăşiţi de Dinamo. Mediaş va juca în deschiderea etapei din acest weekend chiar împotriva „câinilor”, în Ştefan cel Mare. Mircea Rednic a promis fanilor atingerea play-off-ului şi a adus mai mulţi jucători, cu care a avut timp să lucreze, profitând de pauza internaţională. În 2016/17, când Dinamo a urcat in extremis pe locul 6, a făcut un play-off remarcabil şi a ajuns să se bată la titlu până în ultima zi!

Pe Betano, Dinamo – Gaz Metan Mediaş are peste 1,300 de pariuri disponibile şi cote cu marjă 0%!

Anul se încheie cu FCSB – CFR Cluj

5 etape se vor mai juca în 2019 din sezonul regulat şi calculele pot fi răsturnate atunci, aşa cum s-a întâmplat şi în anii precedenţi. Echipele aflate acum pe primele locuri îşi pot consolida locul de play-off înaintea pauzei. Cel mai uşor program îl are Universitatea Craiova, care va mai juca în 2018 doar cu Mediaş dintre cluburile aflate acum în top 5. Mediaşul, în schimb, va avea o lună infernală: deplasări la Dinamo, FCSB, Cluj şi Craiova, plus meciuri acasă cu Viitorul şi Sibiu.

Ultima partidă din 2018 va fi CFR Cluj – FCSB, pe 22 decembrie. Alte derby-uri programate pentru luna decembrie sunt Dinamo – CFR (etapa 18), Viitorul – FCSB (et. 19), Viitorul – CFR şi Dinamo – Craiova (ambele et. 20).

Betano, sponsorul oficial al competiţiei, oferă la fiecare meci din Liga 1 peste 1,300 de pariuri şi 250 de pieţe. În plus, derby-urile au cote mărite şi cote cu marjă 0%, iar campionatul poate fi urmărit cu streaming live!

 

Afla mai multe despre: pariuri sportivebetano 

viewscnt
Articole similare