Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 1, campionatul tuturor posibilităţilor! "Nici nu visam aşa ceva!" INCREDIBIL: Clubul care vinde un jucător după un SINGUR antrenament

Liga 1, campionatul tuturor posibilităţilor! "Nici nu visam aşa ceva!" INCREDIBIL: Clubul care vinde un jucător după un SINGUR antrenament

Superliga

Comentarii

În Liga 1 chiar e posibil orice: inclusiv ca un jucător prezentat oficial astăzi, să fie vândut a doua zi la altă echipă.

Este cazul în care se poate regăsi Hermannstadt, grupare care l-a transferat în această săptămână pe Cristi Bud, liber de contract, iar acum negociază cu CFR cedarea acestuia.

Povestea revenirii lui Cristian Bud în Liga 1 continuă. Deşi iniţial jucătorul a fost prezentat de FC Hermannstadt, adus fiind din a treia ligă elveţiană, atacantul ar fi ajuns la o înţelegere cu CFR Cluj, iar clubul sibian poate profita în urma acestei afaceri.

Jucătorul este legitimat în acest moment la FC Hermannstadt, iar Teodor Birţ, preşedintele clubului, confirmă interesul campioanei pentru atacantul în vârstă de 33 de ani. Chiar dacă Vasile Miriuţă nu poate fi foarte mulţumit, pentru că l-a dorit insistent pe Bud, clubul poate obţine un profit în urma transferului la CFR şi totodată afacerea poate marca primul transfer din istoria echipei. 

"Se pare că suntem în faţa primului transfer din istoria clubului nostru. S-ar putea să reuşim un lucru la care nu am visat, să facem bani cu un jucător care a venit, a făcut un antrenament", a spus Birţ într-o conferinţă de presă. 

În vârstă de 33 de ani, Bud a evoluat ultima dată în Liga a III-a a Elveţiei, la Yverdon Sport, unde a strâns 14 meciuri şi a înscris 5 goluri.

Bud are trei titluri de campion în palmares, două cucerite în România, cu CFR Cluj (2009/2010, 2011/2012) şi unul în Republica Moldova, cu Milsami Orhei (2014/2015). Cristian Bud a evoluat în 186 de meciuri, în Liga 1, pentru Gaz Metan Mediaş, CFR Cluj, Pandurii Tg. Jiu, Poli Timişoara şi Concordia Chiajna, înscriind 50 de goluri.

Afla mai multe despre: budhermannstadtcfr cluj 

viewscnt
Articole similare