Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Linişte, vorbeşte Andrei Cristea! A debutat perfect pe "Oblemenco", apoi a făcut o declaraţie cu care i-a câştigat definitiv pe fani

Linişte, vorbeşte Andrei Cristea! A debutat perfect pe "Oblemenco", apoi a făcut o declaraţie cu care i-a câştigat definitiv pe fani

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Cristea a marcat la primul său meci ca titular la Universitatea Craiova, în succesul obţinut de olteni cu 2-0 în faţa CFR-ului, apoi a făcut o declaraţie măgulitoare la adresa fanilor.

Deşi Craiova a învins într-un mod entuziasmant campioana en titre, Andrei Cristea consideră că noua sa echipă încă nu se ridică la nivelul fanilor.

"A fost o atmosferă fantastică. Ştiam foarte bine că au jucători importanţi, am reuşit să înscriem şi după pauză am încercat să le blocăm acţiunile. Vrem să ne ridicăm la nivelul suporterilor pe care îi avem!

Fotbalul e făcut din momente, am jucat ca o adevărată echipă şi am reuşit să înscriem şi golul şi după jocul s-a închis. E colegul meu de cameră, un jucător de viitor, cu siguranţă va creşte. Mă bucur că sunt şi jucători tineri, dar şi jucători cu experienţă, de valoare.

Eu cred că un merit foarte mare îl are Mangia. A gândit foarte bine aceste partide. Important este cum gândeşte mister, noi suntem la dispoziţia lui.

Este devreme (n.r. - referitor la posibilitatea de a câştiga titlul), mai sunt multe meciuri de jucat. Suntem motivaţi, modeşti, avem foarte mult de muncă", a declarat Andrei Cristea, la Telekom Sport.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), liderul din Liga I, CFR Cluj, într-un meci din etapa a XXIII-a. Golurile au fost marcate de Andrei Cristea ’14 şi Elvir Koljic ’78.

Afla mai multe despre: cristea 

viewscnt
Articole similare