Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Linişte, vorbeşte Arsene Wenger. Care e marea favorită a fostului antrenor la câştigarea EURO 2024: "Ai senzaţia că nu i se poate întâmpla nimic rău"

Linişte, vorbeşte Arsene Wenger. Care e marea favorită a fostului antrenor la câştigarea EURO 2024: "Ai senzaţia că nu i se poate întâmpla nimic rău"

EURO

Comentarii

Fostul antrenor francez Arsene Wenger, în prezent director de dezvoltare a fotbalului la FIFA, a indicat Anglia, Franţa şi Portugalia ca mari favorite la câştigarea EURO 2024.

Franţa, conform lui Wenger, este marea favorită, după titlul mondial din 2018 şi finala mondială din 2022: ''Ai senzaţia că nu i se poate întâmpla nimic rău acestei naţiuni pentru că joacă fotbal cu o uşurinţă şi o încredere de sine incredibile. Văd şi Anglia, care arată mai matură ca oricând. Selecţionerul Gareth Southgate se ocupă de jucători de câţiva ani, aşa că va fi greu de bătut. În fine, văd şi Portugalia, o echipă foarte talentată, cu multă experienţă''.

Wenger a spus într-un interviu pentru portalul Sportbuzzer că Germania, deşi nu este printre marile favorite, poate juca un rol important în cursa către trofeu: ''Este dificil de prezis, dar cu avantajul terenului propriu, Germania poate face multe. Va fi important să câştige primul meci pentru a-i creşte încrederea, dar şi pentru a aprinde încet, dar sigur, o anumită euforie în toată ţara''.

Germania va debuta la EURO 2024 contra Scoţiei (14 iunie), înainte de a înfrunta Ungaria şi Elveţia. Mannschaft a fost eliminată în optimi la EURO 2020 şi în faza grupelor la ultimele două Mondiale.

Afla mai multe despre: wenger 

viewscnt
Articole similare