Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Lista neagră" de la Liverpool. Jucătorii importanţi la care Klopp va renunţa. Transferuri de aproape 90 de milioane de euro

"Lista neagră" de la Liverpool. Jucătorii importanţi la care Klopp va renunţa. Transferuri de aproape 90 de milioane de euro

Liverpool

Comentarii

Liverpool a pregătit "lista neagră" pentru perioada de transferuri din vară, iar nume importante vor părăsi Anfield Road la finalul sezonului. Fotbalişti care au contribuit la succesul de sezonul trecut din UEFA Champions League nu mai intră în planurile lui Jurgen Klopp.

Primele două nume, deja cunoscute, sunt Adam Lallana şi Nathaniel Clyne. Dacă Lallana se află la finalul de contract şi vrea să fie la o echipă unde să joace mai des, Clyne este împrumutat la Bournemouth şi are şanse infime de a se întoarce la Liverpool, din moment ce Trent Alexander-Arnold este foarte greu de scos din prima echipă. 

Cel mai important jucător de care Liverpool se desparte în vară, anunţă football365.com, este Dejan Lovren. Fundaşul care a fost mult timp titular de bază în echipa "cormoranilor" este acum abia a patra variantă pentru centrul defensivei. Croatul a avut oportunitea să plece şi în vară, cu Serie A ca posibilă destinaţie, însă suma de transfer nu a fost una pe placul lui Liverpool. Acum, "cormoranii" sunt pregătiţi să renunţe la el pentru puţin peste 10 milioane de euro. 

Tot în vară, Liverpool este dispusă să renunţe şi la elveţianul Xherdan Shaqiri. Jurgen Klopp l-a convins în această iarnă pe Shaqiri să nu plece, însă nu va mai fi cazul şi la vară, atunci când mijlocaşul de bandă poate pleca pe aproximativ 30 de milioane de euro. 

În total, Liverpool se aşteaptă să încaseze 90 de milioane de euro în urma plecărilor din vară. 

Afla mai multe despre: liverpoolklopptransferuri liverpool 

viewscnt
Articole similare