Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE-ul de la miezul nopţii. Dialog INCENDIAR între Gnohere şi Moke: "Cu Reghecampf era altceva. Era alt nivel frate" / "Nu ai fost respectat!" Despre ce fotbalist spune că era un "magician"

LIVE-ul de la miezul nopţii. Dialog INCENDIAR între Gnohere şi Moke: "Cu Reghecampf era altceva. Era alt nivel frate" / "Nu ai fost respectat!" Despre ce fotbalist spune că era un "magician"

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere şi Wilfried Moke au dialogat live, pe Instagram, la miezul nopţii. Asta la scurt timp după ce atacantul francez şi-a anunţat plecarea de la FCSB!

Harlem Gnohere şi-a reziliat, joi, contractul cu FCSB. Atacantul francez a făcut anunţul prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare, vicecampioana confirmând ulterior despărţirea.

Aproape de miezul nopţii, "Bizonul" a pornit un live pe Instagram, alături de bunul său prieten, Wilfried Moke, şi el fost jucător la FCSB. Dialogul a atras imediat sute, chiar mii de fani ai roş-albaştrilor. Printre răspunsurile pe care le-au oferit suporterilor la întrebări, cei doi jucători au oferit o super discuţie pe tema FCSB

Dialog INCENDIAR între Gnohere şi Moke la miezul nopţii: "Cu Reghecampf era altceva! Era alt nivel frate"

În ciuda faptului că între Harlem Gnohere şi Denis Alibec a fost o reală concurenţă la FCSB, atacantul francez a vorbit la superlativ în live-ul cu Moke despre fosutl său coechipier, actual jucător al Astrei Giurgiu: "Când era Reghe antrenor, Alibec juca la noi la Steaua. Era cel mai bun atacant în acea perioadă. A fost cel mai bun cu Reghecampf. Toată lumea crede ca Alibec e "nebun", că face gesturi, dar e super jucător. E un jucător care are nevoie să se simtă iubit de suporteri şi de club. La Astra a jucat bine, la Steaua bine, dar nu s-a simţit iubit de toti,  a avut presiune. 100% e super jucator" a subliniat Gnohere.

Wilfried Moke a intervenit în discuţie. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a simţit nevoia să sublinieze că erau diferenţe mari în acea perioadă la echipă, în special datorită antrenorului de atunci, Laurenţiu Reghecampf: "Cu Reghecampf era altceva. Era alt nivel frate! Nu înţeleg totuşi după ce a plecat Alibec de ce nu ai mai jucat. Trebuie să vorbim cu Becali. Problema lui Gnohere este ca a fost prea bun. Când nu a jucat, nu a comentat. Nu ai fost respectat, probabil că ai fost cel mai bun stranier pe care l-a avut România în ultimii ani" i-a transmis Moke, lui Gnohere.

Francezul a dezvăluit un episod mai puţin cunoscut, petrecut înaintea unui meci cu Dinamo: "Un antrenor de la FCSB a venit la mine înainte de un meci cu Dinamo şi mi-a zis "Bizonule, tu joci duminică cu Dinamo. Dacă slăbeşti 3 kilograme, joci. Am slăbit 2 kilograme. Băi frate, jur...n-am mâncat o săptămână. Am avut kilograme în plus, dar am dat multe goluri pentru Steaua (n.r FCSB), nu?" a explicat cel supranumit "Bizonul"

Deja fostul atacant al FCSB-ului a dezvăluit şi cât de impresionat a fost când a ajuns în România şi a văzut un prim meci al FCSB-ului: "Când am venit în România, am văzut Petrolul - FCSB. Primul meu meci din România. Şi atunci, am văzut când venea echipa Steaua (n.r FCSB) la teren. Am zis <mamă, e cea mai bună echipă. Impresionant!> Nu am jucat la Petrolul, am plecat la Dinamo. Am ajuns acolo şi am vorbit cu Collins Fay. Pe el l-am întrebat, cine e cel mai bun fundaş din România? El mi-a zis că Varela e cel mai bun. Primul meci când am jucat contra lui, mi-a dat un cot. Şi m-a înjurat apoi. Varela, Tamaş, fundaşi foarte buni" a spus Gnohere.

Moke l-a completat: "Da, Varela, Tamaş. Iar mijlocaş, că aici vorbim despre postul meu, cel mai bun, Pintilii. Şi Toşca era foarte bun ca fundaş, am jucat alături de el".

La auzul numelui lui Pintilii, Harlem Gnohere a intervenit imediat. Reacţia sa a fost una spectaculoasă: "Cu Pintilii...dacă juca, nu aveai cum să pierzi un meci. Bălaşa e bun. Am jucat doi ani cu el, e fundaş bun" a spus Gnohere. Francezul a povestit ulterior şi care a fost fotbalistul care l-a impresionat cel mai tare în România: "Am jucat cu mulţi jucători, dar Budescu e magician frate!"

Gnohere, emoţionat pe finalul intervenţiei: "M-am simţit iubit"

Pe final, Gnohere a răspuns provocării lansate de Moke şi a transmis un mesaj are pentru suporterii romani. Gnohere a vorbit in franceza, fiind vizibil emotionat.

"Multumesc pentru tot! Am jucat aici, la cele mai mari cluburi din Romania, şi asta era obiectivul meu. Am fost criticat cand am venit in Romania, dar am vrut sa intru in istorie. Am dat totul si tot timpul am fost printre cei mai buni marcatori din Romania. M-am simtit bine aici pentru ca toţi suporterii, si ai lui Dinamo, şi ai lui FCSB, m-au tratat foarte bine. M-am simţit foarte iubit!"

  • Harlem Gnohere este treilea în topul all-time al marcatorilor străini în Liga 1, după Wesley şi Eric
  • Francezul este singurul străin care a marcat pentru ambele combatante din Derby de România, Dinamo şi FCSB
  • Nicun alt străin nu a marcat mai mult ca Gnohere pentru FCSB în Liga 1: francezul are 41 de goluri, Kapetanos are 30, iar Dayro 12.

  

Afla mai multe despre: gnoheremoke 

viewscnt
Articole similare