Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Athletic Bilbao - Atletico Madrid 2-0. Săptămână de coşmar pentru echipa lui Simeone

VIDEO | Athletic Bilbao - Atletico Madrid 2-0. Săptămână de coşmar pentru echipa lui Simeone

La Liga

Comentarii

Eliminată din UEFA Champions League de Juventus şi Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid a pierdut şi în La Liga. După înfrângerea de la Bilbao, Griezmann şi ai lui îşi pot lua adio de la titlu şi au emoţii şi pentru păstrarea locului secund în campionat.

FINAL | Athletic Bilbao - Atletico Madrid 2-0 (I.Williams '73, Kodro '85)

Min 85 GOOOOL Bilbao: Ibai Gomez îl angajează pe Kodro al cărui şut este deviat astfel încât mingea îl sare pe Oblak şi intră în poartă, 2-0

Min 73 GOOOL Bilbao: Inaki Williams deschide scorul după ce profită de neatenţia lui Godin la o minge trimisă în faţa porţii, 1-0


”S-a terminat era Simeone?”. A fost întrebarea la modă la care jurnaliştii spanioli au încercat să răspundă după eliminarea lui Atletico Madrid în faţa lui Juventus Torino. Într-o proporţie foarte mare, era Simeone nu doar că nu s-a terminat, dar va continua în acelaşi ritm.

Arhitectul senzaţionalei Atletico de Madrid, antrenorul argentinian va continua pe banca ”colchonerilor”, iar primele sale cuvinte după eliminarea din Europa sunt clare: ”Ne vom concentra pe obiectivul care ne-a rămas”. Atletico poate câştiga încă titlul în Spania. E la 7 puncte de FC Barcelona, dar are nevoie mare de un prim succes la Bilbao, cu 11 etape înainte de finalul sezonului.

  • LIVE VIDEO | Athletic Bilbao - Atletico Madrid în direct la Telekom Sport 2, sâmbătă de la ora 19:30

Bilbao nu stă foarte bine în clasament. Nu pare ameninţată cu retrogradarea, dar gruparea bască performează sub aşteptări. Cu 34 de puncte, Athletic e totuşi la 6 puncte de locurile care duc în Europa. ”Leii” au doar două victorii în ultimele 5 runde de campionat, iar etapa trecută au remizat pe teren propriu, 1-1 cu Espanyol Barcelona. Aduriz şi Itturraspe sunt accidentaţi şi nu vor evolua în acest duel, în timp ce Filipe Luis şi Luis Hernandez de la oaspeţi vor lipsi din tabăra lui Atletico Madrid.

  • LIVE VIDEO | Athletic Bilbao - Atletico Madrid în direct la Telekom Sport 2, sâmbătă de la ora 19:30

La ultima confruntare disputată pe superbul Estadio de San Mames, Atletico a câştigat cu scorul de 2-1. Cu un an în urmă, ”los colchoneros” remizaseră 2-2 pe acelaşi stadion. Ultimul meci direct s-a disputat în noiembrie anul trecut, iar echipa lui Simeone s-a impus cu scorul de 3-2. Pe teren propriu, bascii sunt greu de bătut. Au pierdut doar două meciuri în acest sezon şi au încasat doar 13 goluri în 14 meciuri. Nici Atletico nu o duce rău ”afară”. Doar două meciuri au pierdut şi băieţii lui Simeone, ultima dintre ele, în februarie pe Benito Villamarin cu Betis.

Atlhletic Bilbao - Atletico Madrid se vede în direct la Telekom Sport 2, sâmbătă de la ora 19:30.

Echipele probabile:

  • Athletic Bilbao: Herrerin - de Marcos, Martinez, Nunez,  Berchiche - Garcia, San Jose - Susaeta, Garcia, Muniain - Williams
  • Atletico Madrid: Oblak - Juanfran, Gimenez, Savic, Solano - Saul, Rodrigo, Thomas, Koke - Griezmann, Morata

Transmisiuni La Liga la Telekom Sport 16-17 martie

Sâmbătă 16 martie

  • 14:00 La Liga: Huesca - Alaves (Telekom Sport 2)
  • 17:15 La Liga: Real Madrid - Celta Vigo (Telekom Sport 1)
  • 19:30 La Liga: Athletic Bilbao - Atletico Madrid (Telekom Sport 2)

Duminică 17 martie

  • 21:45 La Liga: Betis - FC Barcelona (Telekom Sport 2)

Afla mai multe despre: atletico madridbilbaola liga 

viewscnt
Articole similare