Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Bayern - Freiburg, în direct, de la 16:30 pe Telekom Sport 4. Ce meciuri din Bundesliga se văd în weekend la Telekom Sport

LIVE VIDEO | Bayern - Freiburg, în direct, de la 16:30 pe Telekom Sport 4. Ce meciuri din Bundesliga se văd în weekend la Telekom Sport

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen o întâlneşte pe Freiburg, sâmbătă, de la ora 16:30, în direct la Telekom Sport 4, într-o partidă ce contează pentru etapa a 10-a din Bundesliga. Vezi mai jos toate meciurile din prima ligă germană care se văd pe programele Telekom Sport.

Campioana en-titre pare că a ieşit din forma slabă, pentru că echipa antrenată de Niko Kovac a înregistrat două victorii consecutive, cu Mainz şi Wolfsburg, şi a revenit în spatele liderului Borussia Dortmund, la doar trei puncte distanţă, astfel că în cazul unei situaţii perfecte, Bayern ar încheia etapa la egalitate de puncte cu primul loc. 

  • LIVE VIDEO | Bayern - Freiburg, sâmbătă, în direct, de la 16:30 pe Telekom Sport 4

În cealaltă parte, Freiburg are parte de un start de sezon inconstant, drept urmare clubul se clasează pe locul 11 în clasament, dar în ultima etapă a câştigat cu locul trei, Borussia Monchengladbach. Echipa antrenată de Christian Streich are trei victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri până acum şi un golaveraj negativ, dar nici Bayern nu mai arată forţa ofensivă din sezoanele anterioare. Aşadar, Freiburg nu va fi o victimă sigură, chiar dacă partida se desfăşoară pe Allianz Arena. 

Meciurile din Bundesliga transmise de Telekom Sport în acest sfârşit de săptămână

 

  • Stuttgart - Frankfurt, vineri, 21:30, Telekom Sport 4
  • Bayern - Freiburg, sâmbătă, 16:30, Telekom Sport 4
  • Mainz - Werder Bremen, duminică, 19:00, Telekom Sport 2 

Afla mai multe despre: bayern munchenfreiburgbundesligatransmisiunitelekom sportgermaniabayern freiburg 

viewscnt
Articole similare