Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-0. Remiză albă care o ajută pe FCSB. Mitriţă a ratat un penalty

VIDEO | CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-0. Remiză albă care o ajută pe FCSB. Mitriţă a ratat un penalty

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci al etapei a 10-a din Liga 1, în direct la Telekom Sport 1, cu Universitatea Craiova. În a doua repriză a meciului, Mitriţă a ratat o lovitură de pedeapsă.

Prima repriză din Gruia nu s-a desfăşurat într-un ritm accelerat, dar chiar şi aşa ambele echipei a avut oportunitatea de a deschide scorul, însă până la urmă, modul precaut de joc a făcut ca la pauză să fie egal. 

A doua parte a fost mult mai bună pentru ochiul spectatorului, ocazii şi acţiuni de poartă mai multe, cu apogeul în minutul 84, atunci când Mitriţă a avut o ocazie imensă de a decide soarta meciului. Ratarea căpitanului Craiovei nu este un fapt singural în acest sezon, motiv pentru care data viitoare Mangia ar trebui să se gândească de două ori când îi permite atacantului să execute de la punctul cu var. Finalul a fost încins pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", dar nu atât de mult încât să fie modificat rezultatul de pe tabelă. 

Remiză albă care o ajută pe FCSB. Echipa antrenată s-a desprins în vârful Ligii 1, la patru puncte de Astra, CFR şi Gaz Metan. În schimb, Craiova e doar pe şapte, loc de playout. 


CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-0

Echipele de start

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius, Camora - Djokovic, Hoban, Culio - Moutinho (Urko Vera 86'), Ţucudean, Păun (Ioniţă 63')
Rezerve: Jesus Fernandez, Peteleu, A. Mureşan, Maleş, Ioniţă, Costache, Urko Vera

Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag - Mateiu (Fedele 76'), Cicâldău, Bancu - Mihăilă (Rocha 66'), Koljic (Bărbuţ 90+2), Mitriţă
Rezerve: Popescu, Tiago Ferreira, Dimitrov, Fedele, Monteiro, Bărbuţ, Markovic 

 

Min. 90+3: Ioniţă aproape de a înscrie, după o acţiune personală în careul Craiovei, dar mingea trimisă a fost pe lângă poartă. 

Min. 84: RATARE! Mitriţă trimite mult peste poartă. 

Min. 83: Penalty pentru Craiova! Mingea îl atinge în mână pe Camora, iar Istvan Kovacs acordă lovitură de pedeapsă.

Min. 81: Bancu preia mingea pe piept în careu, se întoarce şi şutează spre poartă, dar Arlauskis este atent şi respinge. 

Min. 72: Ocazie imensă CFR! Centrarea lui Manea nu este prinsă de Pigliacelli, ci respinsă la Ţucudean, care trimite doar peste poartă de la aproximativ 3-4 metri. 

Min. 46: A început repriza a doua. 

S-a terminat prima repriză. 

Min. 17: Încă o ocazie pentru olteni. Mitriţă driblează în careu doi adversari, dar şutul este blocat de portarul lituanian. 

Min. 12: Prima ocazie şi pentru Craiova! Nicuşor Bancu şutează de la distanţă, dar Arlauskis respinge în corner. 

Min. 8: Prima ocazie pentru CFR! Ţucudean a lovit puternic mingea, cu capul, în urma unei lovituri de colţ, dar loviturea nu a fost plasată.

 

A început meciul. Lovitura de începere a fost dată de un tânăr de 13 ani, triplu campion mondial la Olimpiada Paralimpică. 


Atât CFR, cât şi U Craiova vin după victorii obţinute în runda precedentă. Clujenii au câştigat pe terenul lui FC Hermannstadt, scor 1-0, iar craiovenii au bătut-o pe Viitorul Constanţa, scor 2-0.

A fost probabil cel mai bun meci al sezonului pentru echipa lui Devis Mangia, care este convins că echipa sa se află acum la un nivel superior faţă de duelul direct din Supercupă şi că poate da lovitura pe terenul campioanei: ”În acest moment suntem mai buni. CFR este însă echipa campioană, e normal să se considere favorită”.

  • LIVE  | CFR Cluj - Universitatea Craiova, AZI de la ora 21:00, pe Telekom Sport 1

Clujenii au coborât până pe locul 5 după ultimele rezultatele ale rundei din Liga 1 şi ar putea fi depăşiţi chiar de olteni dacă pierd acest derby. U Craiova e pe 7 în clasament cu 14 puncte, iar în cazul unei victorii vine la patru lungimi de undă de liderul, FCSB.

Duelul derby care închide runda este şi un duel de la distanţă între doi dintre cei mai buni marcatori din Liga 1. Alexandru Mitriţă de la U Craiova are 8 goluri marcate în campionat, în timp ce George Ţucudean de la CFR are 7 goluri pentru campioana României, în noul sezon al Ligii 1.

  • LIVE  | CFR Cluj - Universitatea Craiova, AZI de la ora 21:00, pe Telekom Sport 1

În ultimele cinci dueluri directe, Craiova a câştigat o singură dată, trei dintre victorii revenind CFR-ului, în timp ce partida din martie 2018 de pe Oblemenco s-a încheiat 0-0. În Supercupa României disputată în iulie 2018, CFR a câştigat prin golul lui Culio din penalty.

Partida CFR Cluj – Universitatea Craiova, programată luni, la ora 21.00, în etapa a zecea a Ligii I va fi arbitrată de Istvan Kovac. El va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă va fi Florin Ovidiu Mazilu, iar observatori Dan Victor Berbecaru şi Constantin Stătescu.

Formaţii probabile

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius, Camora - Males, Djokovic, Moutinho - Păun, Omrani, Ţucudean

U Craiova (4-3-3): Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, Kelic, Briceag - Cicâldău, Fedele, Mateiu -  Mitriţă,  Koljic, Bancu

Afla mai multe despre: cfr cluju craiovaliveliga 1 

viewscnt
Articole similare