Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Clinceni - FC Argeş este în direct la Telekom Sport 1, vineri de la ora 18:30

LIVE VIDEO | Clinceni - FC Argeş este în direct la Telekom Sport 1, vineri de la ora 18:30

Liga 2

Comentarii

La un pas de promovarea în Liga 1, formaţia din Clinceni primeşte vineri replica echipei FC Argeş Piteşti în direct la Telekom Sport 1.

Echipa gazdă are 81 de puncte şi ocupă locul 2 în clasamentul Ligii a doua. Remizele cu Poli Timişoara şi Universitatea Cluj au dus formaţia ilfoveană pe locul 2 în clasament. Chindia a profitat de cele cinci victorii la rând obţinute în ultimele 5 etape din liga secundă şi s-a instalat pe prima poziţie.

FC Argeş are două înfrângeri în ultimele 5 meciuri jucate în campionat. În deplasare, formaţia piteşteană a câştigat 6 meciuri în acest sezon şi a pierdut alte 7. 16 goluri au marcat piteştenii în meciurile susţinute departe de propriul teren, dar au primit 20.

Formaţia gazdă a acestui meci a pierdut doar două meciuri pe propriul teren şi a încasat doar 8 goluri. În plus. ilfovenii au punctat de 42 de ori, având unul dintre cele mai puternice atacuri din ligă pe propria arenă.

Partida dintre Clinceni şi FC Argeş se joacă vineri, de la ora 18:30. Meciul va fi transmis în direct de Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: clinceniargeş 

viewscnt
Articole similare