Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Craiova - FC Botoşani 2-2. Oltenii înscriu primele goluri din acest sezon, dar nu ies din criză

VIDEO | U Craiova - FC Botoşani 2-2. Oltenii înscriu primele goluri din acest sezon, dar nu ies din criză

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat, pe teren propriu, contra echipei FC Botoşani, în deschiderea etapei a treia a Ligii 1.

De patru meciuri a avut nevoie Craiova ca să înscrie primele goluri din acest sezon. Alex Mitriţă a marcat ambele goluri ale oltenilor, în minutele 21 şi 35, mai întâi din penalty, după ce oaspeţii reuşiseră să deschidă scorul în minutul 11, prin Lorand Fulop, După pauză, însă, Miron a reuşit egalarea. Mai exact, în minutul 54, fundaşul central al Botoşaniului s-a desprins din marcajul lui Răzvan Popa, la un corner executat de Mihai Roman, şi l-a învins pe Pigliacelli cu o puternică lovitură de cap.

În final, Botoşaniul a fost cât pe ce să dea lovitura şi să le provoace fanilor olteni încă o dezamăgire, dar Mihai Alexandru Roman a finalizat slab, în poziţie de unu la unu cu Pigliacelli.

În urma acestui rezultat, Craiova acumulează două puncte şi urcă pe 10, în timp ce Botoşani rămâne lider, cu cinci puncte.

U Craiova - Botoşani 2-2 (Mitriţă 21'-penalty, 35'/Lorand Fulop 11', Miron 54')

Echipele de start: 

Universitatea Craiova: Pigliacelli – R. Popa (Kelici ’67), Gardoş, T. Ferreira – Borţa (Donkor ’67), Mateiu, Cicâldău, Bancu – Mihăilă, Mitriţă, Burlacu (Markovici ’77). Antrenor: Devis Mangia

FC Botoşani: Pap - Dumitraş, Miron, Burcă, Soiledis - Rodriguez, Oaidă - M. Roman (Chitoşcă ’62), L. Fulop (Ongenda ’46), Golofca - M. Roman II (Papa ’84). Antrenor: Costel Enache


Min. 80: Ocazie imensă a lui Mihai Alexandru Roman! Atacantul împrumutat de la Craiova la Botoşani a încercat să îl lobeze pe Pigliacelli, dar a trimis slab, iar portarul italian a reţinut.

Min. 65: Bară, Botoşani! Pigliacelli este salvat de bară, după o execuţie simplă a lui Ongenda, la colţul scurt.

Min. 54: GOOOL, FC Botoşani! Mihai Roman execută un corner din stânga, iar Miron se desprinde din marcajul lui Răzvan Popa şi reia excelent cu capul, fără speranţe pentru Pigliacelli.

Min. 49: Ocazie pentru Craiova: Cicâldău pătrunde în stânga şi centrează în careu, de unde Pap respinge greşit în 11 metri, dar Gardoş reia peste poartă din poziţie bună.

PAUZĂ pe "Ion Oblemenco" după o primă repriză de mare frumuseţe.

Min. 35: GOOOL, Craiova! Alex Mitriţă reuşeşte dubla, după o fază superbă de atac a Craiovei: pasă filtrantă a lui Mihăilă pentru Mitriţă, iar cel din urmă îl driblează elegant pe Pap şi înscrie cu poarta goală.

Min. 24: Botoşani, la un pas de 2-1! Oaspeţii au scăpat pe contraatac, iar Golofca a şutat pe poartă, deşi avea varianta să paseze, iar Pigliacelli a scos în corner.

Min. 21: GOOOOL, Craiova! Alex Mitriţă execută simplu, în stânga lui Pap, care s-a aruncat în partea opusă. Devis Mangia a preferat să stea cu spatele în momentul executării penalty-ului.

Min. 20: Penalty, Craiova! Mihăilă îi trece mingea printre picioare lui Rodriguez, dar este faultat în careu, iar Chivulete acordă penalty.

Min. 11: GOOOL, FC Botoşani! Lorand Fulop deschide scorul din apropiere, după o pasă foarte bună primită în faţa porţii de la Golofca.

Min. 1: A început meciul!

UPDATE 20:10 | Avem echipele de start. Craiova începe cu cinci jucători U21 în teren, printre care un debutant de 19 ani. Este vorba despre mijlocaşul dreapta Florin Borţa. De cealaltă parte, Costel Enache nu surprinde cu nimic, trimiţând în teren echipa câştigătoare runda trecută cu FC Hermannstadt, 2-0.

UPDATE 19:00 | Vestiarul gazdelor este pregătit pentru jocul din această seară.

U Craiova a început catastrofal noul sezon, pierzând cu 0-1 Supercupa cu CFR Cluj chiar pe teren propriu, remizând apoi alb cu Poli Iaşi în debutul campionatului şi fiind învinsă la Călăraşi cu 0-1 de nou-promovata Dunărea.

Echipa pregătită de Devis Mangia are parte de un start de sezon de coşmar. Plecările lui Băluţă, Screciu şi Gustavo au lăsat un gol imens în echipa care a fost surpriza sezonului trecut. Conducerea din Bănie a încercat să peticească lipsurile, dar transferurile au fost făcute extrem de târziu, iar noii jucători nu s-au adaptat încă. Mutările par însă mai mult decât promiţătoare: Alexandru Cicâldău, de la Viitorul, Mirko Pigliacelli, de la Pescara, Isaac Donkor şi Matteo Fedele, ambii de la Cesena. Mai mult, oltenii încearcă şi împrumutul lui Alexandru Ioniţă, de la CFR Cluj.

LIVE U Craiova - Botoşani Liga 1 Betano

Vineri, oltenii vor da piept cu liderul surpriză al Ligii I. FC Botoşani a adunat patru puncte din primele două etape. Au făcut 1-1 cu CFR Cluj, campioana sezonului trecut, şi au învins-o cu 2-0 pe nou-promovata Hermannstadt. Aceste rezultate au întrecut aşteptările şi celor mai înfocaţi suporteri ai moldovenilor, cu atât mai mult cucât echipa a suferit numeroase schimbări în pauza de vară.

Nu mai puţin de opt jucători au ajuns sub comanda lui Costel Enache, la Botoşani, iar cinci dintre ei şi-au făcut deja debutul pentru moldoveni în primele două runde. Soiledis şi Mihai Roman II au intrat direct ca titulari, în timp ce Ongenda, Papa şi Plămadă au bifat minute din postura de rezerve.

Afla mai multe despre: craiovabotosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare