Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Huesca - Real Madrid 0-1. Gareth Bale a adus cele trei puncte madrilenilor

VIDEO | Huesca - Real Madrid 0-1. Gareth Bale a adus cele trei puncte madrilenilor

La Liga

Comentarii

Real Madrid a câştigat pe terenul echipei Huesca, primul meci direct din istorie jucat de cele două formaţii în prima ligă. Gareth Bale a marcat singurul gol al meciului în minutul 8.

N-a fost deloc o misiune uşoară pentru ”albi” în deplasarea de la Huesca. Gazdele şi-au creat 11 ocazii de poartă, dintre care 3-4 au fost foarte periculoase. De două ori mai multe cornere (11) şi un număr apropiat de pase corect schimbate au reuşit băieţii lui Francisco Rodriguez.

Solari a trimis în teren un unsprezece cu 6 fotbalişti spanioli, în care au fost titularizaţi Marcos Llorente şi Dani Ceballos, doi dintre jucătorii care au primit mult mai multă încredere în mandatul său. Pe parcurs au intrat şi Isco şi Marcos Asensio, detaliu care a crescut numărul jucătorilor iberici din 11-le lui Solari la 8. O demonstraţie a noii politici impuse de conducerea clubului.

Realul a marcat rapid prin Bale, în primele 10 minute şi putea s-o mai facă prin acelaşi jucător în cel puţin două rânduri. Galezul a fost singurul pericol real pentru poarta lui Jovanovic, portar care a fost mult mai liniştit decât omologul său, Thibaut Courtois. Faptul că Real Madrid s-a impus cu 1-0 pe Estadio El Alcoraz din Huesca i se datorează şi belgianului, declarat cel mai bun portar din lume în 2018. Courtois a avut două intervenţii excelente pe final şi Madridul a plecat cu toate cele 3 puncte.

Real Madrid e pe patru după această victorie, cu 26 de puncte. Rămâne la 5 puncte de liderul FC Barcelona şi la 2 de Atletico Madrid şi FC Sevilla. Huesca e ultima clasată cu 7 puncte după 15 meciuri. Etapa viitoare, Real are meci acasă cu Rayo Vallecano, vecina de cartier, iar Huesca primeşte vizita celor de la Villarreal. 

Huesca - Real Madrid 0-1 (Bale 8)

Echipe de start

Huesca: Jovanovic - Miramon, Insua, Pulido, Etxeita, Ferreiro - Gomez, Aguilera, Rivera - Avila, Cucho

Real Madrid: Courtois - Odriozola, Ramos, Varane, Carvajal - Ceballos, Llorente, Modric - Lucas, Benzema, Bale


Min 90: Dublă ocazie pentru gazde în final. Real Madrid scapă cu faţa curată de pe El Alcoraz. 

Min 88: Huesca atacă furibund în ultimele minute ale meciului, dar Real se apără destul de bine. Pe final, gazdele puteau egala la această ocazie

Min 70:  Ocazie Bale pentru Real Madrid. Galezul a scăpat singur, dar a fost blocat de portarul Jovanovic

Min 61: Real Madrid trece şi ea pe lângă gol. De această dată, Karim Benzema e în faţa golului

Min 46 Repriza secundă începe cu o ocazie monumentală a gazdelor

0-1 la pauză

Min 24: Ocazie pentru Real Madrid la şutul aceluiaşi Gareth Bale. Galezul pare cel mai periculos jucător al echipei sale.

Min 8: Gareth Bale deschide scorul pentru Real Madrid. A fost prima ocazie periculoasă a madrilenilor

Prima ocazie importantă a meciului aparţine gazdelor

Afla mai multe despre: huescareal madrid 

viewscnt
Articole similare