Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scor de neprezentare în Derby della Capitale! Lazio, cu Ştefan Radu, a câştigat fără probleme. Kolarov, eliminat pe final

VIDEO | Scor de neprezentare în Derby della Capitale! Lazio, cu Ştefan Radu, a câştigat fără probleme. Kolarov, eliminat pe final

Serie A

Comentarii

Lazio Roma - AS Roma, derby della Capitale, va fi transmis în direct de Telekom Sport 2, sâmbătă de la ora 21:30.

Lazio a câştigat derby-ul cu AS Roma cu 3-0 şi a urcat pe ultimul loc de Europa. Prima repriză a meciului a fost una seacă în ocazii, singura fază importantă fiind golul lui Caicedo. Acţiunea s-a încins în repriza a doua, când au început să apară şi ocaziile, de o parte şi de alta. 

Gazdele din această seară au preluat total controlul partidei după penalty-ul transformat de Immobile, iar golul lui Cataldi a provocat o explozie de frenezie în rândul fanilor echipei la care evoluează Ştefan Radu, care s-a aflat pe teren pe toată durata meciului. 

În urma acestui rezultat, Lazio, care are şi un meci mai puţin, urcă pe poziţia a 6-a, cu 41 de puncte. Roma rămâne pe 5, cu 44 de puncte. 


VIDEO | Lazio - AS Roma 3-0
Au marcat: Caicedo 12', Immobile 73', Cataldi 89'

  • Lazio: Strakosha - Bastos, Acerbi, Radu, Marusic - Milinkovic-Savic, Lucas Leiva - Luis Alberto, Lulic, Correa - Caicedo
  • Roma: Olsen - Florenzi, Fazio, Jesus, Kolarov - Cristante, De Rossi, Pellegrini - Zaniolo, Dzeko, El Shaarawy

Min. 90+4: Roşu Roma! Kolarov este eliminat după ce a luat două cartonaşe galbene în 40 de secunde. 

Min. 89: GOOOL Lazio! Cataldi înscrie după o acţiune colectivă a gazdelor. 

Min. 73: GOOOL Lazio! Immobile transformă fără probleme lovitura de pedeapsă. 

Min. 71: Penalty Lazio! Fazio l-a faultat în careu pe Correa. 

Min. 66: Şut puternic al lui Florenzi, de la distanţă, respins in extremis de Strakosha. 

A început repriza a doua. 

Pauză la Roma. O primă repriză lipsită de mari ocazii. 

Min. 13: La fel ca la toate meciurile din acest weekend, în minutul 13, numărul purtat de Astori, meciul s-a oprit şi tot stadionul a aplaudat, la aproape un an de la decesul fostului fundaş. 

Min. 12: GOOOL Lazio! Caicedo deschide scorul pentru gazde după ce a păcălit apărarea adversă şi l-a driblat pe Olsen. 

În primele 10 minute, Lazio a avut mai mult iniţiativa, dar cu toate acestea nu s-a tras niciun şut pe poartă. 

A început meciul. 


Capitala Italiei se pregăteşte de marele Derby di Roma, confruntarea dintre marile rivale, Lazio şi AS Roma. Va fi duelul cu numărul 172 din istoricul întâlnirilor directe, la 90 de ani distanţă de la primul meci disputat pe 8 decembrie 1929.

La ultima întâlnire directă, Lazio a pierdut în turul campionatului, 1-3 cu marea sa rivală. Roma e pe 5 în Serie A cu 44 de puncte, în timp ce Lazio e la cinci lungimi de undă în spatele ei, pe locul 6. Gruparea lazială n-a mai câştigat contra Romei din aprilie 2017, când s-a impus cu scorul de 3-1 în deplasare. Din ultimele 10 meciuri directe, Lazio a câştigat însă doar două, în timp ce AS Roma şi-a trecut în cont 7 victorii.

  • LIVE VIDEO | Lazio - Roma este în direct la Telekom Sport 2 sâmbătă de la 21:30

Un mare avantaj pentru gruparea lazială înaintea Derby-ului este faptul că Roma pare să se gândească mai mult la confruntarea retur din optimile Uefa Champions League cu FC Porto. În tur, romanii s-au impus cu 2-1, iar meciul programat pe 6 martie pe Estadio do Dragao devine extrem de important. La casele de pariuri, cotele sunt echilibrate, majoritatea bookmakerilor oferind un uşor avantaj formaţiei gazdă.

Fără îndoială, într-un astfel de duel însă cotele şi pronosticurile sunt inutile. Lazio - Roma sau Roma - Lazio sunt genul de meciuri în care absolut orice este posibil să se întâmple.

  • LIVE VIDEO | Lazio - Roma este în direct la Telekom Sport 2 sâmbătă de la 21:30

Din 75 de meciuri jucate acasă cu AS Roma, Lazio a câştigat 23, în timp ce giallorossi şi-au trecut în palmares 26 de victorii. Gazdele au un singur rezultat de egalitate în ultimele nouă etape, dar au pierdut acasă cu Napoli, Inter sau Juve, adică 3 dintre forţele campionatului. Din formaţia lui Inzaghi vor lipsi Valon Berisha, Jordan Lukaku şi Wallace, AS roma nu are absenţe notabile.

Program transmisiuni Serie A la Telekom Sport

Vineri

21:30 - Italia - Cagliari - Inter - Telekom Sport 2

Sâmbătă

16:00 - Italia - Empoli - Parma - Telekom Sport 3
19:00 - Italia - Milan - Sassuolo - Telekom Sport 3
21:30 - Italia - Lazio - Roma - Telekom Sport 2

Duminică

16:00 - Italia - Genoa - Frosinone - Telekom Sport 4
19:00 - Italia - Atalanta - Fiorentina - Telekom Sport 2
21:30 - Italia - Napoli - Juventus - Telekom Sport 2

Afla mai multe despre: lazio-roma 

viewscnt
Articole similare