Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-0. "Câinii" nu au contat şi au şanse mici să mai prindă primul loc în play-out. Mihai Roman, gol superb

VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-0. "Câinii" nu au contat şi au şanse mici să mai prindă primul loc în play-out. Mihai Roman, gol superb

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo în etapa a 13-a a play-out-ului Ligii 1. Mihai Roman a înscris, în minutul 8, unicul gol al întâlnirii, după un voleu de senzaţie, din unghi.

FC Botoşani e echipa momentului în play-out. Moldovenii au învins-o şi pe Dinamo şi au ajuns la cinci victorii consecutive, fără să primească gol. Mihai Roman a înscris în minutul 8 unul dintre cele mai frumoase goluri din acest campionat.

În finalul reprizei, Burcă a irosit o şansă mare. A tras peste poartă dintr-o poziţie bună. Câinii nu au reuşit mai nimic din în actul secund. Tot moldovenii au fost periculoşi. Patache a şutat în bară, iar Botoşani - Dinamo s-a încheiat 1-0.

În urma acestui succes, FC Botoşani acumulează 41 de puncte şi se află pe locul 3, la un punct de Dinamo şi la patru de liderul Gaz Metan Mediaş.

"Câinii" au şanse mici să mai prindă primul loc în play-out. În ultima rundă, Dinamo primeşte vizita echipei FC Voluntari, iar Gaz Metan întâlneşte acasă Concordia Chiajna.

VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 1-0 (M. Roman 8)

ECHIPELE DE START 

BOTOŞANI: Fraisl - Chindriş, Miron, Burcă - Patache, Papa, J. Rodriguez, Golofca - Ongenda, M. Roman, Fabbrini
Rezerve: Pap, Soiledis, Târşă, Karaboue, L. Buş, Piftor, Diakite 
Antrenor: Liviu Ciobotariu 

DINAMO: Mandanda - Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, R. Grigore - Şerban, I. Filip, Nistor, Aliji - Montini, Cristovao
Rezerve: Muţiu, Mallo, N'Diaye, Kabashi, Zenke, Papazoglou, D. Popa
Antrenor: Mircea Rednic

Final.

Min. 70: BARĂĂĂ! Patache trimite în bară, din unghi, după o pasă primită de la Fabbrini.

Min. 61: Ocazie Dinamo. Montini reia cu capul, dar Fraisl reuşeşte să reţină.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Pauză.

Min. 44: Ocazie mare FC Botoşani. Burcă reia peste poartă, din interiorul careului, după o acţiune colectivă de toată frumuseţea.

Min. 36: FC Botoşani cere penalty la un posibil henţ al lui Denis Ciobotariu, dar arbitrul lasă jocul să continue, reluările dându-i dreptate centralului: mingea l-a lovit în piept pe fundaşul dinamovist.

Min. 30: Ocazie Botoşani. Golofca şutează periculos din afara careului, mingea trecând aproape de bara din stânga porţii lui Mandanda.

Min. 24: Cristovao are prima ocazie de gol a lui Dinamo, în această partidă.

Min. 20: Curg ocaziile la poarta lui Dinamo, care, deocamdată, nu s-a apropiat periculos de buturile lui Fraisl.

Min. 17: Încă o ocazie pentru gazde, de această dată prin şutul lui Patache.

Min. 12: Ocazie FC Botoşani. Denis Ciobotariu, la un pas de autogol.

Min. 8: GOOOL FC Botoşani. Mihai Roman deschide scorul contra lui Dinamo, după ce reia superb din voleu, din unghi.

Min. 1: A început meciul.


Dinamoviştii au cu trei puncte mai puţin decât Gaz Metan, dar cu două victorii în aceste ultime runde ale play-out-ului îşi vor păstra supremaţia după ce anul trecut au fost pe primul loc în minicampionatul pentru salvarea de la retrogradare. Pe prima trebuie să o obţină pe terenul celei mai în formă echipe în acest moment. Formaţia lui Ciobotariu are 5 victorii din ultimele şase partide iar ultima înfrângere a venit chiar în partida tur contra câinilor.

Trupa lui Rednic a pierdut două dintre cele 4 deplasări din play-out, la Călăraşi şi Mediaş, dar are cea mai bună defensivă, doar 6 goluri primite în partidele jucate în partea a doua a stagiunii. În cazul unui succes, FC Botoşani poate să le ia faţa roş-albilor în acest sfârşit de campionat, pentru a termina pe locul 8. Ar trebui însă să se impună şi la Iaşi şi să aştepte un pas greşit al lui Dinamo în confruntarea cu FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: fc botosanidinamo 

viewscnt
Articole similare