Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Jiangsu 3-1. Hat-trick pentru Budescu în cel de-al treilea amical al iernii

VIDEO | FCSB - Jiangsu 3-1. Hat-trick pentru Budescu în cel de-al treilea amical al iernii

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat fără emoţii cel de-al treilea amical din această iarnă, 3-1 împotriva chinezilor de la Jiangsu, antrenaţi de Fabio Capello.

Următorul amical al roş-albaştrilor este programat marţi, de la ora 17:00, cu NK Osijek.

REZUMAT VIDEO

REPRIZA II

REPRIZA I

Min. 54 - GOOOL FCSB! Budescu face hat-trick-ul

Min. 51 - GOOOL FCSB! Budescu reuşeşte dubla

Min. 18 - GOOOL FCSB! Budescu deschide scorul dintr-o pasă de excepţie a lui Man


Echipa de start a FCSB-ului:

FCSB (4-2-3-1): Niţă - Benzar, Găman, Planici, Momcilovici - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Budescu, Teixeira - Fl. Tănase

Jiangsu (4-2-3-1): Gu Chao - Zhou Yun, Tian Yinonh, Zhang Lingfeng, Xie Pengfei  - Ji Xiang, Ramires  - Gao Dalun, Liang Jinhu, Yang Xuaotian - Alex Teixeira


Jiangsu este un club foarte bogat din China. Antrenorul acestei echipe este celebrul Fabio Capello, iar în lot îi regăsim pe brazilienii Alex Teixeira, fost la Şahtior, şi Ramires, fost jucător la Chelsea. Chinezii îl mai au în lot şi pe camerunezul Benjamin Moukandjo.

Primul meci amical al celor de la FCSB in Spania nu a fost cu noroc, fiind invinsa de austriecii de la Admira, locul patru in campionatul Austriei, cu scorul de 3-2.

Este a doua infragere din amicale a elevilor lui Dica, la doar o saptamana de la meciul pierdut cu Olimpik Donetsk. Acum urmeaza un nou amical, cu Jiangsu, iar Dica incearca sa gaseasca varianta perfecta pentru a o folosi cand reincepe Liga 1.

Jiangsu este intr-o situatie si mai proasta decat FCSB cand vine vorba despre meciurile amicale. Are doua infrangeri la rand, insa ultima dintre ele a fost mai mult decat rusinoasa, fiind invinsa cu 8-0 de CSKA Sofia.

Ultimul amical al roş-albaştrilor este programat marţi, tot de la ora 17:00, cu NK Osijek. 

Afla mai multe despre: fcsbjiangsulive videostreamingamicalspania 

viewscnt
Articole similare