Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dumnezeu cu mila! FCSB se duce pe Argeş în jos. Debut catastrofal pentru Bogdan Vintilă, victorie la scor pentru Gaz Metan

VIDEO | Dumnezeu cu mila! FCSB se duce pe Argeş în jos. Debut catastrofal pentru Bogdan Vintilă, victorie la scor pentru Gaz Metan

Superliga

Comentarii

În ultimul meci al zilei de duminică din Liga 1, Gaz Metan Mediaş a învins, 4-0, FCSB, pe teren propriu.

FCSB este la pământ! A fost îngenunchiată de Gaz Metan, chiar la debutul lui Bogdan Vintilă pe bancă.
Cele două echipe s-au întrecut în ocazii în prima repriză de la Mediaş. Ardelenii au fost însă cei care au intrat în avantaj la cabine, după ce Darius Olaru, viitorul jucător al FCSB-ului, a deschis scorul după o gafă a portarului Andrei Vlad. Vlad a şi fost schimbat cu Bălgrădean în minutul 35.
Portarii FCSB-ului s-au întrecut însă în gafe. Bălgrădean l-a placat pe Sergiu Buş în careu, iar Marius Constantin a marcat din penalty-ul obţinut. 
Şase minute mai târziu, Iulian Cristea a fost eliminat după ce l-a ţinut şi el pe Buş în careu, iar Cardoso a înscris din lovitură de la 11 metri pentru 3 la 0.
Chorbadzhiyski a fost eliminat la debut, iar FCSB a terminat în corzi meciul. Mihai Velisar a închis tabela la 4 la 0 după o acţiune personală spectaculoasă.
Gaz Metan rămâne neînvinsă, iar FCSB a ajuns deja la 5 înfrângeri consecutive. 

VIDEO | Gaz Metan - FCSB 4-0
Au marcat: Olaru 17', M. Constantin 58', Cardoso 65', Velisar 85'

ECHIPELE DE START

Gaz Metan: Pleşca - Romero, M. Constantin, Larie, Velisar - Droppa, Fofana, Olaru - Ely Fernandes, S. Buş, Dumitru Cardoso
Rezerve: Batista, Diakota, R. Popa, Trif, N. Roşu, Chamed, Drăghici
Antrenor: Edward Iordănescu 

FCSB: A. Vlad - Belu, I. Cristea, Chorbadzhiyski, Soiledis - Pintilii, Oaidă, Vînă - Salomao, Moutinho, M. Roman
Rezerve: Bălgrădean, Panţîru, Gnohere, Ov. Popescu, Perianu, Marc, Ad. Popa
Antrenor: Bogdan Vintilă 

S-a terminat coşmarul pentru FCSB. Fluier final. 

Min. 85: GOOOL Gaz Metan! Este show total la Mediaş, Velisar şi-a bătut pur şi simplu joc de apărarea adversă şi a dus scorul la 4-0. 

Min. 75: Al doilea cartonaş galben pentru Chorbadzhiyski şi FCSB rămâne fără ambii fundaşi centrali. 

Min. 65: GOOOL Gaz Metan! "Mitică" Cardoso a transformat lovitura de pedeapsă.

Min. 64: Al doilea penalty pentru Gaz Metan! Cristea vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat. 

Min. 62: A doua schimbare de la FSCB! A ieşit Belu, a intrat Gnohere. 

Min. 58: GOOOL Gaz Metan! Marius Constantin îl îngenunchează pe Bălgrădean şi transformă lovitura de pedeapsă. 

Min. 56: Penalty Gaz Metan! Bălgrădean faultează şi primeşte cartonaşul galben. 

Min. 50: Salomao încearcă o execuţie acrobatică, dar mingea nu prinde spaţiul porţii. 

Min. 49: Ocazie Gaz Metan! Bălgrădean are din nou noroc. Cardoso trimite cu capul, mingea se duce în bară, iar apoi ajunge în braţele fostului portar de la Chiajna sau Dinamo. 

Min. 45+1: Ocazie Gaz Metan! Ratarea campionatului! Sergiu Buş a ratat cu poarta goală. 

Min. 43: Oaidă şutează din interiorul carelui, dar şutul său este deviat în corner. 

Min. 37: Ocazie FCSB! Acţiune plecată de pe flancul drept, Salomao a centrat în faţa porţii, dar cei de la FCSB s-au încurcat şi nu au reuşit să trimit mingea în poartă. 

Min. 35: Prima schimbare la FCSB! A ieşit Andrei Vlad, accidentat şi a intrat Bălgrădean. 

Min. 17: GOOOL Gaz Metan! Marius Constantin a executat în forţă o lovitură liberă, Vlad a scăpat ca la amatori balonul în faţă, iar Darius Olaru a marcat împotriva echipei de la care este împrumutat. 

Min. 10: Ocazie Buş! Atacantul gazdelor a scăpat singur spre poarta adversă, dar Vlad a avut o paradă senzaţională. 

Min. 8: Ocazie FCSB! Salomao a avut şansa de a deschide scorul, însă defensiva adversară a fost la post. 

A început meciul. 


Gaz Metan Mediaş vine în partida cu FCSB de pe loc de play-off şi la o distanţă de opt puncte faţă de adversara de duminică seară. Cu trei victorii şi trei egaluri, formaţia lui Edward Iordănescu este fără înfrângere în acest start de campionat şi speră la toate cele trei puncte din acest duel. 

FCSB, în schimb, este într-o situaţie extrem de dificilă. În momentul disputării meciului, vicecampioana României nu doar că se află pe loc de play-out, dar este pe poziţie de baraj. Totuşi, lucrurile se pot schimba odată cu venirea lui "Bogdan Vintilă Argeş", aşa cum l-a numit Gigi Becali la prezentarea oficială a noului antrenor. Va fi primul meci pentru fostul tehnician de la Viitorul ca principal la FCSB, însă îl va avea secund pe Vergil Andronache, fostul interimar, aşa că va avea o idee despre jucătorii care merită să joace la Mediaş.

FCSB are patru înfrângeri consecutive. Cea mai recentă, 1-2, pe teren propriu, la Piteşti, cu Poli Iaşi. "Roş-albaştrii" au nevoie neapărat de victorie pentru că au fost depăşiţi în clasament de Academica Clinceni şi este la egalitate de puncte cu Chindia Târgovişte. Totodată, Vintilă trebuie să fie precaut, pentru că joi FCSB joacă returul play-off-ului din Europa League, cu Vitoria Guimaraes, în deplasare. 

LIVE VIDEO | Gaz Metan - FCSB, duminică, de la 21:00, la Telekom Sport 1

Iordănescu este de părere că, în ciuda formei pe care a arătat-o FCSB, porneşte ca favorită în meciul direct, din Liga 1. Tehnicianul este de părere că numirea unui nou antrenor înaintea meciului îi va motiva pe jucători, cu toate acestea va juca la victorie: "Ar fi pentru noi o lovitură bună să putem să producem a treia victorie consecutivă. Mi-aş dori să marcăm şi dacă se poate să nu primim gol nici la acest joc".

"Am găsit un lot bun de jucători, un grup bun. Sunt încrezător că vom face treabă bună. La ce lot am la dispoziţie, nu contează modificările! Toţi sunt jucători foarte buni şi trebuie să câştigăm. Pintilii şi Tănase rămân căpitani. Pe lângă ei, mai sunt jucători cu personalitate. Pentru moment, ei vor purta banderola", a spus Bogdan Vintilă înainte de acest meci. 

Afla mai multe despre: fcsbgaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare