Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Minunea continuă! Hermannstadt, calificare în stil de mare echipă în finala Cupei României

VIDEO | Minunea continuă! Hermannstadt, calificare în stil de mare echipă în finala Cupei României

Cupa României

Comentarii

FC Hermannstadt a devenit, joi seară, cea de-a doua finalistă a Cupei României, după ce Universitatea Craiova a obţinut calificarea în ultimul act care se va disputa pe Arena Naţională. Divizionara secundă a învins Gaz Metan şi în deplasare, scorul 3-2, după ce la Sibiu reuşise să se impună cu 1-0.

Pentru Gaz Metan au marcat Popovici (6) şi Caiado (78), iar pentru FC Hermannstadt au punctat Blănaru (11), Petrescu (28) şi Sîrghi (31 - autogol).

Echipa pregătită de Alexandru Pelici îşi continuă, astfel, parcursul fantastic în Cupa României, după ce a mai eliminat, rând pe rând, FC Voluntari, Juventus Bucureşti şi FCSB.

În finala Cupei României, FC Hermannstadt va întâlni, la 27 mai, echipa CS Universitatea Craiova.

Gaz Metan - Hermannstadt 2-3 (Sergiu Popovici 6', David Caiado 78'/Ştefan Blănaru 11', Petrişor Petrescu 28', Sîrghi 31'-aut.)

Echipele de start: 

Gaz Metan (4-3-3): Greab - Creţu, Sîrghi, M. Constantin, Buşu - Chamed, L. Cristea, Popovici - Olaru, Rondon, Ely Fernandes.

Hermannstadt (4-2-3-1): Căbuz - Coman, Stoica, Crişan, Tătar - Boboc, Dîlbea - Hergheligiu, Rusu, Petrescu - Blănaru.


Min. 78: Goool, Gaz Metan! Caiado reduce din diferenţă, cu un şut din faţa porţii, după o pasă ideală trimisă de Ely Fernandes.

Min. 76: Curtean trece pe lângă 4-1, şutul său fiind blocat de Greab.

Min. 57: Ratare a lui Darius Olaru, care şutează bine, din voleu, dar Căbuz are o intervenţie excelentă cu piciorul.

Min 46: Se reia meciul! Hermannstadt, la 45 de minute de finala de pe Arena Naţională, unde o aşteaptă CS Universitatea Craiova.

Pauză la Mediaş, după o repriză fantastică făcută de divizionara secundă.

Min. 31: Autogol, Gaz Metan! Sîrghi reia în propria poartă, după o centrare a lui Rusu.

Min. 29: Gooooool, Hermannstadt! Petrişor Petrescu duce scorul la 2-1 pentru divizionara secundă cu o execuţie fantastică, din marginea careului de 16 metri, după o acţiune personală.

Min. 19: Blănaru scapă din nou singur cu portarul, dar de această dată este ajuns de Sârghi, care trimite în corner.

Min. 11: Gooooooooooooooool! Hermannstadt egalează după doar cinci minute, prin Ştefan Blănaru.

Min. 6: Gooooooooooooool, Gaz Metan! Deschidere rapidă de scor, după o execuţie de zile mari a lui Sergiu Popovici.

A început partida de la Mediaş! Divizionara secundă porneşte cu un mic avantaj, graţie succesului obţinut la Sibiu, scor 1-0.

După ce în meciul tur disputat la Sibiu, încheiat cu victoria celor de la AFC Hermannstadt, Gaz Metan Mediaş încearcă acum să întoarcă rezultatul şi să obţină calificarea în finala Cupei României. Câştigătoarea acestei duble manşe va juca ultimul act de la Bucureşti cu Universitatea Craiova, care a trecut în semifinale de FC Botoşani.

În ultimele cinci meciuri disputate, Gaz Metan Mediaş a obţinut două victorii şi a pierdut alte trei meciuri. A cedat în faţa lui Sepsi, AFC Hermannstadt şi împotriva celor de la Dinamo. Ultimul meci disputat, cel cu alb-roşii, s-a încheiat, scor 2-3.

AFC Hermannstadt are un parcurs incredibil în ultima perioadă. Are doar victorii pe linie şi mai are nevoie doar de un singur punct pentru a promova matematic în Liga I.
 

Afla mai multe despre: gaz metancupa romanieihermannstadt 

viewscnt
Articole similare