Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - FC Botoşani 2-1. Meci spectaculos în play-out şi încă o victorie importantă pentru Pustai

 VIDEO | Gaz Metan Mediaş - FC Botoşani 2-1. Meci spectaculos în play-out şi încă o victorie importantă pentru Pustai

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş va primi vizita echipei FC Botoşani, duminică, de la ora 17:30, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute, în timp real, pe telekomsport.ro.

Gaz Metan a obţinut o victorie foarte importantă în calculele pentru evitarea retrogradării, în faţa uneia din cele mai bune echipe din play-off. Pe de altă parte, FC Botoşani pare că nu se regăseşte.

În faţa unui stadion golit de minivacanţa de 1 mai, Gaz Metan şi FC Botoşani au oferit un meci peste media din play-out. Pe lângă cele trei goluri marcate, cele două echipe au ratat şi o mulţime de ocazii. Gaz Metan a fost însă mai periculoasă în prima parte şi a reuşit să intre cu 1-0 la vestiare, graţie golului marcat de golgheterul Rondon, în minutul 29.

Jucătorii lui Costel Enache au intrat însă mai bine în repriza a doua şi au reuşit să egaleze în minutul 62, când Axente a primit o pasă peste apărare, a rămas singur cu portarul şi a marcat. Cei de la Gaz Metan au reclamat însă un fault în atac la această fază.

Medieşenii au reuşit totuşi să revină pe tabelă. În minutul 65, Marius Constantin a transformat frumos o lovitură liberă de la 17 metri. Cele două echipe au continuat însă să rateze, dar n-a mai fost deranjată până la final. Gaz Metan s-a impus cu 2-1 şi are două puncte avans faţă de primul loc retrogradabil.


90+4 S-a terminat meciul!


Min. 90 Contraatac al Gazului, Târcoveanu primeşte într-o poziţie bună, dar trage direct în braţele portarului.


Min. 65 GOL GAZ METAN! Marius Constantin execută excelent o lovitură liberă de la 17 metri.


Min. 62 GOL FC BOTOŞANI! Axente primeşte o pasă peste apărare, rămâne singur cu portarul şi înscrie.


Min. 51 Ocazie mare pentru FC Botoşani. Mihai Roman nu reuşeşte să-l învingă pe Pleşca, din două încercări.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45+1 PAUZĂ.


Min. 38 Chitoşcă ratează şansa de a egala.


Min. 29 GOL GAZ METAN! Rondon primeşte în careu, controlează bine mingea, se întoarce şi trage surprinzător, pe jos, la colţul scurt.


Min. 19 O nouă situaţie pentru Gaz Metan. De această dată, Olaru este cel care ratează.


Min. 11 Ocazie pentru Gaz Metan Mediaş.


Min. 1 Fluier de start!


Echipele de start:

GAZ METAN: Pleşca - Creţu, Constantin, Sokratis, Buşu - Dias, Cristea - Olaru, Chamed, Ely Fernandes - Rondon
Rezerve: Greab, Romeo, Pârvulescu, Popovici, Sârghi, Târcoveanu

FC BOTOŞANI: Cobrea - Dumitraş, Miron, Burcă, Acsinte - Oaida, Tincu - Roman, Moruţan, Chitoşcă - Axente
Rezerve: Pap, Rodriguez, Muşat, Golubovic, Serediuc, Hazazi, L. Fulop


Medieşenii au nevoie de victorie cu Botoşani pentru a ieşi din zona periculoasă a clasamentului. 11 puncte despart cele două echipe înaintea meciului de astăzi.

Gaz Metan Mediaş - FC Botoşani, duminică, ora 17:30, Telekom Sport 1

FC Botoşani stă liniştită în ceea ce priveşte locul secund în play-out. Următoarea clasată, Voluntari, este la opt puncte în spate şi are un meci mai mult disputat. Totuşi, o victorie cu Mediaş ar linişti puţin apele la Botoşani (suporterii i-au cerut deja demisia lui Costel Enache) mai ales după umilinţa din Cupă, cu Craiova.

”Obiectivul nostru e să ne clasăm cât mai sus, dacă putem pe locul 7 e foarte bine dacă nu să terminăm pe locul 2 din play-out. Eu zic că avem forţă şi merităm acest lucru”, a spus Răzvan Tincu - FC Botoşani.

Pentru medieşeni urmează trei meciuri consecutive pe teren propriu, două în campionat şi returul cu Hermanstadt, din semifinalele Cupei României.

”Avem un meci foarte greu cu FC Botoşani acasă pe care trebuie să-l câştigăm, dar noi jucăm fiecare meci la victorei pentru că n-avem încotro, trebuie să aducem cele 3 puncte”, a spus Valentin Creţu - Gaz Metan Mediaş.

Gaz Metan Mediaş va primi vizita echipei FC Botoşani, duminică, de la ora 17:30, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc botosanigaz metan mediasliga 1,  

viewscnt
Articole similare