Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan - Sepsi 1-1. Remiză spectaculoasă la Mediaş. Cele două echipe rămân neînvinse în acest sezon

VIDEO | Gaz Metan - Sepsi 1-1. Remiză spectaculoasă la Mediaş. Cele două echipe rămân neînvinse în acest sezon

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a treia a Ligii 1.

Gaz Metan şi Sepsi şi-au împărţit punctele la Mediaş. Echipa din Sfântu Gheorghe a început mai bine partida şi a ratat două mari ocazii în primul sfert de oră. Pleşca a scos incredibil lovitura de cap expediată de Barisic, iar Hamed a trimis în bară.

La poarta cealaltă, Ely Fernandes a ratat ţinta din şase metri. Apoi, Chamed a prins un şut senzaţional, fără speranţe pentru Niczuly. În al doilea act, Vaşvari a trimis mingea în poartă din lovitură liberă, dar centralul nu a validat reuşita.Până la urmă, Sepsi a reuşit să egaleze. Karanovic a înscris primul său gol în Liga I. După cinci minute, Flores a ratat singur cu portarul. În final, Neluţ Roşu a fost eliminat, dar nu a mai contat. Meciul s-a încheiat 1-1.

VIDEO | Gaz Metan - Sepsi 1-1 (Chamed 34/Karanovic 67)

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleşca - V. Creţu, Larie, M. Constantin, Velisar - Droppa, N. Roşu - Chamed, D. Olaru, Ely Fernandes - Sg. Buş
Rezerve: Batista - St. Drăghici, Pleaşcă, R. Popa, R. Romeo, Sanoh, P. Costea
Antrenor: Edi Iordănescu

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Barisic, Tincu, Fl. Ştefan - Vaşvari - Y. Hamed, I. Fulop, Knowles, Andrezlt - Carnat
Rezerve: Fejer - Velev, Simonovski, Karanovic, Konongo, M. Ştefănescu, Kilyen
Antrenor: Csaba Laszlo


Final.

Min. 72: Ocazie mare Sepsi. Mai întâi, Dylan Flores îl ia la ţintă pe Pleşca, din interiorul careului, apoi Gal-Andrezly trimite pe lângă poarta rămasă goală.

Min. 67: GOL Sepsi. Karanovic restabileşte egalitatea cu o reluare cu capul, din apropiere.

Min. 57: Încă o ocazie pentru Gaz Metan. Acelaşi Chamed execută periculos o lovitură liberă, dar Niczuly reuşeşte să intervină salvator.

Min. 55: Eroare imensă de arbitraj: Vaşvari trimite mingea în poartă din lovitură liberă, dar arbitrul lasă jocul să continue, deşi reluările arată clar că Pleşca a scos balonul din poartă.

Min. 49: Ocazie pentru Gaz Metan. Chamed, aproape de 2-0 şi implicit de dublă. Fotbalistul din Insulele Comore a reluat din voleu din marginea careului de 16 metri, mingea trecând puţin peste poarta lui Niczuly.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Pauză: Gaz Metan - Sepsi 1-0

Min. 34: GOL Gaz Metan! Chamed deschide scorul cu un şut fabulos din marginea careului de 16 metri.

Min. 27: Ocazie imensă şi pentru ardeleni: Creţu pătrunde în flancul drept şi îi trimite în faţa porţii lui Ely Fernandes, care reia puţin peste poartă.

Min. 13: BARĂ Sepsi! Hamed trimite în transversală cu un şut din interiorul careului, lateral dreapta.

Min. 8: Ocazie de gol pentru Sepsi. Croatul Barisic a reluat puternic cu capul după o lovitură de colţ, însă Pleşca a reuşit să pareze.

Min. 1: A început meciul.

Antrenorul a anunţat că va lipsi de la partida următoare pe care ardelenii o vor disputa în Liga I. Acesta este oricum suspendat după ce a fost eliminat în prima etapă, a noii ediţii de campionat. Edi Iordănescu şi-a ispăşit jumătate din pedeapasă la jocul disputat cu Hermannstadt în urmă cu o săptămână. Gaz Metan are patru puncte după două etape în Liga I în urma remizei  obţinute în faţa Chindiei şi a victoriei din derbyul judeţului Sibiu.

Adversarii medieşenilor au două remize albe în primele runde ale stagiunii, în care s-au duelat cu FC Voluntari şi FCSB. Echipa lui Laszlo Csaba este alături de Viitorul, singura cu poarta intactă după 180 de minute ale stagiunii. Acasă, Gaz Metan este neînvinsă din februarie, atunci când tocmai Sepsi se impunea la Mediaş şi făcea pasul decisiv pentru play-off. Culmea, acela a fost şi ultimul meci în care covăsnenii s-au impus în prima divizie. 

 

Afla mai multe despre: sepsigaz metanedi iordănesculaszlo csaba 

viewscnt
Articole similare