Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Titlul de campioană a Spaniei, tot mai aproape de Madrid. Victorie muncită a Realului, în ciuda opoziţiei Granadei | VIDEO

Titlul de campioană a Spaniei, tot mai aproape de Madrid. Victorie muncită a Realului, în ciuda opoziţiei Granadei | VIDEO

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid e de neoprit în cursa către titlul cu numărul 34. Cu două etape rămase până la finalul acestui campionat, „galacticii” păstrează un avans de patru puncte în faţa rivalei FC Barcelona. Echipa lui Zidane a câştigat şi meciul de la Granada, scor 2-1, şi a bifat a noua victorie consecutivă pe timp de pandemie.

VIDEO | Granada - Real Madrid 1-2 (Machis 52 / Mendy 10, Benzema 16)

Final de meci. Real Madrid este pe primul loc în LaLiga, cu 83 de puncte, patru mai multe decât Barcelona. Etapa viitoare, echipa lui Zidane primeşte vizita lui Villarreal.

Min 50 - GOOOL!!! Granada reduce din handicap prin golul lui Machis.

Min 46 - A început actul secund.

Final de primă repriză. Real Madrid este prima echipă din istoria La Liga care are 21 de marcatori diferiţi într-un sezon.

Min 16 - GOOOL!!! Benzema dublează avantajul echipei lui Zidane.

Min 10 - GOOOL!!! Mendy deschide scorul după o superbă acţiune individuală.

Min 1 - A început meciul

Echipele de start:

  • Granada: Rui Silva; Foulquier, Víctor Díaz, Germán, Duarte, Gil Dias - Fede Vico, Azeez. Eteki, Yangel - Darwin Machís.
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Modric, Casemiro, Kroos - Isco - Benzema.

Granada şi Real Madrid pun capăt etapei a 36-a din LaLiga, rundă în care FC Barcelona s-a impus şi s-a apropiat la un punct de liderul Real Madrid. Granada, care vine după trei meciuri fără înfrângere, ocupă locul al zecelea, cu 50 de puncte.

Afla mai multe despre: real 

viewscnt
Articole similare