Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Hermannstadt se impune în faţa celor de la Poli Iaşi. Moldovenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 20

VIDEO | FC Hermannstadt se impune în faţa celor de la Poli Iaşi. Moldovenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 20

Superliga

Comentarii

Hermannstadt şi Poli Iaşi se întâlnesc, la această oră, într-o partidă din etapa a 22-a din Liga 1. Eugen Neagoe ar putea pleca de la Hermannstadt la finalul acestui an. O decizie va fi luată în aceste zile, după o şedinţă decisivă în cadrul echipei din Sibiu.

 VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 1-0 (R.Pires `13)


Min. 88: Prima ocazie mare a gazdelor din ultima oră de joc. Sorin Buşu putea închide meciul, însă şutul său din unghi a fost respins de Târnoveanu.

Min. 72: Ocazie mare de gol pentru Poli Iaşi! Adrian Bălan a scăpat singur portarul, însă a încercat să trimită balonu în faţa porţii pentru un coleg. Balonul a fost respins de fundaşii gazdelor.

Min. 19: Cartonaş roşu pentru Poli Iaşi! Platini a fost eliminat după o intrare criminală la Cordea. De asemenea, antrenorul celor de la Iaşi, Mihai Teja, a fost şi el eliminat.

Min. 13: GOOOLLL Hermannstadt!!! Romario Pires marchează norocos, primul său gol din carieră, după o deviere a lui Diallo.


Echipele de start:

Hermannstadt: Cristiano - Luchin, Viera, Rimane, Opruţ - Offenbacher, Dâlbea, Romario Pires - Cordea, Yazalde, Petrescu.
Rezerve: Novo, Buşu, Buzan, Dumitriu, I.Stoica, Taira, Tătar.
Antrenor: Eugen Neagoe.

Poli Iaşi: Târnovanu -  Onea, Frăsinescu, Diallo, A.Radu - Loshaj, Passaglia, Bîrnoi, Horşia, Platini - Bălan.
Rezerve: Rusu, S.Şerban, Popadiuc, Cristea, Carlone, Cabral, Assulin.
Antrenor: Mihai Teja.

 


"Este ultimul joc din 2019, un joc foarte important pentru noi. Jucăm acasă, jucăm în faţa suporterilor noştri şi îmi doresc din tot sufletul să câştigăm cele trei puncte şi să îi facem fericiţi pe oamenii care vor veni alături de noi la stadion. Avem patru jocuri fără înfrângere, îmi doresc din tot sufletul să câştigăm mâine, să rămânem neînvinşi.

Nu îmi doresc ca echipa să mai treacă prin ce a trecut anul trecut, cu emoţii foarte mari. Îmi doresc ca echipa să aibă linişte, să nu fie angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării. Foarte important este jocul de mâine, iar după aceea este destul de timp pentru a analiza tot ce s-a făcut bine, ce s-a făcut mai puţin bine, pentru a se lua deciziile corecte", a declarat antrenorul echipei din Sibiu. 

Hermannstadt este pe penultimul loc în Liga 1, cu 20 de puncte. Sibienii au câştigat doar două meciuri din ultimele 10 meciuri în toate competiţiile, înregistrând şi şase remize şi două înfrângeri.

Se pare că Eugen Neagoe e condiţionat să câştige partida cu Poli Iaşi, astfel ar putea pleca de la Hermannstadt, după mai puţin de trei luni de la venire: "Are mai puţină importanţă dacă voi pleca eu sau nu, eu îmi doresc să câştigăm mâine. În funcţie de ce voi discuta astăzi şi mâine cu domnul preşedinte şi cu directorul sportiv, rămâne ca şi patronii să îşi spună punctul de vedere. Dacă lucrurile nu vor fi aşa cum ... nu cum îmi doresc eu, pentru că este foarte greu, nu sunt eu patronul clubului, dacă lucrurile nu sunt pe un făgaş normal şi nu se întrevede absolut nimic din lucrurile pe care le-am discutat şi pe care le doresc, atunci este foarte simplu", a adăugat Eugen Neagoe.

Afla mai multe despre: eugen neagoehermannstadthermannstadt poli iasiplecare eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare