Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Meciuri tari din LaLiga, sâmbătă, pe Telekom Sport! Villarreal - Eibar, de la 17:00, şi Celta - Valencia, de la 22:00

LIVE VIDEO | Meciuri tari din LaLiga, sâmbătă, pe Telekom Sport! Villarreal - Eibar, de la 17:00, şi Celta - Valencia, de la 22:00

La Liga

Comentarii

Noul sezon din LaLiga a revenit la Telekom Sport, iar ziua de sâmbătă are pregătite trei meciuri importante care pot fi urmărite pe canalele noastre. Noul sezon din campionatul Spaniei este deja la a doua etapă.

Villarreal - Eibar, de la 17:00 | Telekom Sport 2

Cu ambiţii mari după câteva transferuri foarte bune, Villarreal a reuşit doar un egal în prima etapă din noul sezon de LaLiga. "Submarinul galben" a remizat, 1-1 cu Huesca, pe teren propriu. Acum, tot acasă, Villarreal caută să recupereze punctele pierdute contra celor de la Huesca, împotriva lui Eibar, o echipă experimentată din campionatul Spaniei. Partida de pe Estadio de la Ceramica va putea fi urmărită pe Telekom Sport 2, începând cu ora 17:00.

Getafe - Osasuna, de la 19:30

Osasuna a învins-o pe nou promovata Cadiz în prima etapă şi acum merge pe Colisseum Alfonso Perez pentru meciul cu Getafe, echipă din Madrid care n-a jucat deloc până acum în noul sezon de LaLiga. Având în vedere avantajul terenului propriu, Getafe se poate dovedi un adversar redutabiil pentru Osasuna, care, chiar dacă are un joc în plus în picioare, ar putea fi surpriză de forţa ofensivă a gazdelor.

Celta Vigo - Valencia, de la 22:00 | Telekom Sport 3

Cu o victorie obţinută în prima etapă, în ciuda faptului că a vândut majoritatea jucătorilor importanţi pentru a ieşi dintr-un impas financiar, Valencia se deplasează pe Balaidos pentru etapa a doua din noul sezon de LaLiga. O echipă retudabilă pe teren propriu, Celta a reuşit doar în egal în deplasare, etapa trecută, 0-0 cu Eibar. Partida poate fi urmărită pe Telekom Sport 3, în direct, de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: laligaetapavalenciaspaniacampionat 

viewscnt
Articole similare