Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid Bucureşti - Dinamo Bucureşti 1-1. Derby senzaţional, încheiat la egalitate

VIDEO | Rapid Bucureşti - Dinamo Bucureşti 1-1. Derby senzaţional, încheiat la egalitate

Dinamo București

Comentarii

Rapid şi Dinamo au remizat în derby, scor 1-1.

VIDEO | Rapid Bucureşti - Dinamo Bucureşti 1-1 (Vojtus 23 / Matei 20)

Echipele de start:

  • Rapid Bucureşti: H. Moldovan - Belu-Iordache, Dandea, D. Grigore, J. Morais - Săpunaru - Sefer, Kait, Al. Ioniţă, R. Ilie - Vojtus
  • Rezerve: Drăghia, Carnat, Goge, Moise, Stahl, Pănoiu, Acuna, Ad. Bălan, Marzouk
  • Dinamo Bucureşti: Cristiano - Buleică, Patriche, A. Radu - Răuţă, Pierret - Borduşanu, C. Matei, Torje - Ivanovski
  • Rezerve: Fara, De Moura, Ehmann, St. Filip, J. Rodriguez, Carp, Grădinaru, Vl. Morar, Bani

Min 90+10. S-a încheiat partida.

Min 90. Matei îl driblează pe Moldovan, dar ajunge în unghi şi nu poate trimite pe poartă.

Min 89. Marzouk ajunge în situaţie de unu la unu, dar Cristiano se opune.

Min 88. Bani îl găseşte pe Rodriguez în marginea careului, argentinianul reia din prima, dar Moldovan reuşeşte o paradă senzaţională.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 39. Săpunaru trimite peste din apropierea porţii.

Min 27. Sefer trimite de la distanţă, dar Cristiano parează în corner.

Min 23. Goool Rapid! Giuleştenii egalează rapid prin Vojtus.

Min 20. Gooool Dinamo! Cosmin Matei deschide scorul în urma unor greşeli defensvie impardonabile ale lui Dandea şi Grigore.

Min 14. Vojtus ajunge în situaíe de unu la unu, dar trimite pe lângă.

Min 1. A început partida.


În timp ce Rapid Bucureşti s-a îndepărtat de calificarea în play-off-ul Ligii 1, adversarii de azi vin cu un moral bun. Giuleştenii sunt pe locul nouă în clasament, cu 36 de puncte, la şase puncte de Farul Constanţa, care ocupă ultimul loc de play-off. 

De cealaltă parte, Dinamo a urcat un loc în clasament, de pe 15 pe 14, după ce a profitat de penalizarea primită de Gaz Metan. În ultima etapă, "câinii" au învins-o chiar pe echipa din Mediaş, scor 4-0. 

Mihai Iosif, înainte de Rapid - Dinamo

"Dinamo, probabil, acum e în cea mai bună formă, dar vom da totul pe teren pentru o victorie. Vom juca şi cu un om în plus, cu primul nostru om, suporterii Rapidului. Dinamo s-a întărit, şi-a făcut un loc mai valoros şi numeric, clar sunt în cea mai bună formă. E un meci special că jucăm cu Dinamo. Iosif nu a murit, Rapid nu a murit, jucăm cu Dinamo, un derbi de tradiţie a fotbalului românesc. 

La câteva sute de kilometri de noi bat rachete, sunt lucruri mult mai importante ca informaţiile despre postul meu. Ne dorim să câştigăm toate meciurile, dar nu reuşim mereu. Ştim că suporterii sunt senzaţionali, cele mai frumoase două galerii din România şi sper ca şi cei din teren să se ridice la aşteptările dorite. Eu nu mă războiesc cu nimeni am drumul meu, mă gândesc la meciul de mâine şi la fani să facă un spectacol extraordinar. Eu mă bucur că sunt pe scaunul de antrenor la Rapid şi savurez fiecare moment. Băieţii trebuie să joace pentru Rapid şi pentru ei, pentru mine joacă familia mea", a declarat Mihai Iosif.

Flavius Stoican, despre Rapid - Dinamo

“Un meci cu câteva caracteristici: meci de tradiţie, în care vrem să arătăm bine, să câştigăm fiecare duel, vrem să ne batem pentru fiecare mingem să obţinem un rezultat pozitiv. Este un meci – şi aş vrea să obţinem un rezultat pozitiv – să confirme şi jocul drumul bun pe care suntem începând cu meciul de la Arad.

Sunt convins că va fi un meci de luptă, în care trebuie să fim inteligenţi, să avem sacrificiu, pentru că sunt convins că vom avea în spate o senzaţională galerie care ne va duce spre un rezultat pozitiv. Încercăm să fim realişti şi să vedem că se poate şi mai mult. Vom trage linie la finalul acestui campionat şi vom încerca în play-out să obţinem cât se poate de mult. Suntem în urmăriea celor din faţa noastră. Şansele noastre sunt destul de mari să scăpăm direct de retrogradare”, a spus Stoican.

Afla mai multe despre: rapid bucuresti dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare